Rekrytointi ja harjoittelu

Pikku-Syöte rekrytoi työntekijöitä niin nuorisotyön puolelle kuin matkailun pariin. Työllistämme vuosittain noin 25 henkilöä. Jos nuorisotyö on lähellä sydäntä, olet osaava asiakaspalvelija ja nautit luonnossa liikkumisesta – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Tällä hetkellä vapaana olevat työpaikat

Haemme keittiömestaria!

Hotelli Pikku-Syöte tarjoaa majoitusta upeissa maisemissa, eritasoisia huoneita löytyy yhteensä 82 kpl. Hotellissa asiakkaita palvelee ravintola Puro. Puron tarjonta on monipuolista aamiaisesta iltapalaan: maukasta kotiruokaa, A la Cartea, Snack-lista sekä kahvilapalveluja sesongista riippuen.

Keittiömestarina vastaat ravintolan ruokatuotteesta, keittiön toiminnasta sekä johdat keittiötiimiä omaa esimerkkiä näyttäen. Sinulta löytyy reipas sekä positiivinen ote johtamiseen ja asiakaspalveluun

Työt alkavat syys- lokakuun vaihteessa ja kestävät kevätsesongin loppuun asti. Mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen.

Lisätiedot tästä 

Haemme kokkia!

Työn kuvaan kuuluu kaikki hotellin keittiön tehtävät, niin a’la carte-annosten kuin buffan valmistus sekä kaikki muut keittiön työtehtävät aamupalasta lähtien.

Työt alkavat noin marras- joulukuun 2018 vaihteessa ja kestävät talvisesongin 2019 loppuun.

Lisätiedot tästä

Otamme Pikku-Syötteelle myös harjoittelijoita nuorisotyöhön, keittiöön, salille, respaan, siivoukseen ja rinteisiin. Harjoitteluun liittyvän hakemuksen voit lähettää nuorisotyön koordinaattorille: kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

Syksy-29-lrpikku-syote2-lrRavintola_Puro16-lrHotelli-Pikku-Syote

rekry@vuolleoulu.fi

Avoinna olevat työpaikat:

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.