Nuorisokeskus & leirikoulupalvelut


Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

Leirikoulu Pikku-Syötteellä on koko luokan yhteinen seikkailu!

Leirikoulussa voit kokea elämyksiä kaikkina vuodenaikoina, mielenkiintoista ja innostavaa yhteistä tekemistä löytyy ympäri vuoden. Leirikoulun taika syntyy siitä voimasta ja niistä väreistä, jotka Syötteen luonnon neljä vuodenaikaa tarjoavat.

Kansainvälinen Nuorisokeskus Pikku-Syöte on jo yli 20 vuoden ajan järjestänyt ympärivuotisesti monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille. Suositut teemalliset leirikoulut ovat suomalaisten 4-6 luokkalaisten koululaisten suosikkikohde, POP-leiri on uusi yläkoululaisille suunnattu etenkin ryhmäytymiseen suunnattu leirikoulu ja Nuotta-valmennus tarjoaa sosiaalisen vahvistamisen valmennusta niin kotimaisille kuin ulkomaalaisillekin nuorisoryhmille. Lisäksi Pikku-Syötteen työkalupakki tarjoaa erilaisia avaimia lasten- ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Pikku-Syötteellä kaikki palvelut löytyvät läheltä. Rinteisiin ja ulkoilemaan pääsee suoraan hotellin ovelta ja sisäliikuntasali mahdollistaa mm. jousiammunnan säästä riippumatta. Käytettävissä olevia ryhmätiloja löytyy useita erikokoisia.

 Leirikoulun yhteydessä voitte vaikka aloittaa yhteisen blogin kirjoittamisen! Sen avulla pääsette jakamaan leirikoulutunnelmia muiden kanssa ja saatte siitä yhteisen muiston koko ryhmälle.

Tästä löydät esimerkkiä blogista

 

snk-1_vaaka

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö

 

snk-pollo