Nuorisokeskus & leirikoulupalvelut


Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä Opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

 Kansainvälinen nuoriso- ja leirikoulukeskus Pikku-Syötteellä on jo yli 20 vuoden ajan järjestänyt ympärivuotisesti monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille. Suositut teemalliset leirikoulut ovat suomalaisten 4-6 luokkalaisten koululaisten suosikkikohde, POP-leiri on uusi yläkoululaisille suunnattu etenkin ryhmäytymiseen suunnattu leirikoulu ja Nuotta-valmennus tarjoaa sosiaalisen vahvistamisen valmennusta niin kotimaisille kuin ulkomaalaisillekin nuorisoryhmille. Lisäksi Pikku-Syötteen nuorisokeskuksen työkalupakki tarjoaa erilaisia avaimia lasten- ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

snk-1_vaaka

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö

 

snk-pollo

Leirikoulu on koko luokan yhteinen seikkailu. Pikku-Syötteen leirikoulussa voit kokea elämyksiä kaikkina vuodenaikoina, mielenkiintoista ja innostavaa yhteistä tekemistä löytyy ympäri vuoden. Leirikoulun taika syntyy siitä voimasta ja niistä väreistä, jotka Suomen luonnon neljä vuodenaikaa tarjoavat.

Leirikoulun yhteydessä voitte vaikka aloittaa yhteisen blogin kirjoittamisen! Sen avulla pääsette jakamaan leirikoulutunnelmia muiden kanssa ja saatte siitä yhteisen muiston koko ryhmälle.

Tästä löydät esimerkkiä blogista

Lataa esite POP-leireistä

Lataa leirikouluhinnasto

Lataa esimerkkiohjelma

 

snk-pallot