POP-leirit


Luontoa, vaeltamista, aktiviteetteja, hauskaa… = Pikku-Syötteen POP-leiriPOP –

Porukalla

Osaamme

Paremmin


POP-leiri on uusi ryhmäytymiseen ja nuoren voimavarojen vahvistamiseen  tähtäävä leirimuoto Pikku-Syötteellä.

POP-leirit sopivat parhaiten yläaste-ikäisille, JOPO-luokille ja toisen asteen opiskelijoiden ikäryhmään.

Jokaisella POP-leirillä on oma ohjaaja, joka vie leirin läpi yhdessä ryhmän kanssa alusta loppuun ja huolehtii ryhmän ryhmäytymisestä ja ryhmähengestä.

POP-leirit rakennetaan ryhmän toiveiden ja tarpeiden mukaan jolloin koko ryhmä voi päästä osalliseksi valitsemaan ja kokoamaan ohjelmasta omalle ryhmälleen sopivimman ja mieleisimmän kokonaisuuden.  Suosittelemme ja kannustamme opettajia / muita leirille ryhmiä tuovia tahoja käymäänkin leirin ohjelmaa etukäteen läpi yhdessä ryhmän kanssa, jolloin nuoret saavat tunteen osalliseksi tulemisesta ja heidän tarpeidensa kuulemisesta, kun rakennetaan leiriä juuri heitä varten.

POP-leirien ohjelma koostuu ohjelmallisista aktiviteeteista, joita ovat erilaiset tiimi- ja ryhmätehtävät, liikunnalliset aktiviteetit ja seikkailukasvatukselliset aktiviteetit. Uutuutena ryhmät voivat valita osaksi leiri-ohjelmaa myös sosiaalisen vahvistamisen elementtejä Työkalupakista, josta löytyy neljä erilaista sosiaalisen vahvistamisen teemaa; Tunnetyöpaja, Omien taitojen löytöretki, Kiusaaminen tapetille ja Elämäni aarteet.

Normaalit nuorisohinnat (alle 29-vuotiaille)

  • vkot 40-7  44 €/hlö
  • vkot  8-15 56 €/hlö
  • vkot 16-22  52 €/hlö
  • vkot 23-31  46 €/hlö
  • vkot 32-39  48 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen 2-4 hengen hotellihuoneissa, aamiaisen, keittolounaan, kotiruokapäivällisen ja iltapalan, liinavaatteet ja pyyhkeen sekä tilojen vapaan käytön. Annamme jokaista kuuttatoista leiriläistä kohden yhden vapaapaikan.

Aktiviteettihinnasto:
Tutustu aktiviteetteihin tästä.

Työkalupakki hinnat ovat 85,-/ ryhmä / Teema

Lautailu_2016-33_hr

Jousiammunta

 

paitapaja19-lr

Lataa esite

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Myyntipäällikkö Sari Kasvi
+358 44 786 1679
sari.kasvi (@) pikkusyote.fi