Hae Tsemppileirille Pikku-Syötteelle!

Pikku-Syötteen omistaja, Vuolle Setlementti ry antaa nuorille mahdollisuuden yhdessä tekemiseen, uusiin kokemuksiin ja liikkumiseen luonnossa, oululaisen pesäpalloseura Lipon pääyhteistyökumppanina 2017.

– Kumppaniksi lähteminen tapahtui helposti, koska pesäpallossa yhteisöllinen tekeminen toteutuu erittäin hyvin, ja muutenkin pesäpallo on lajina lähellä sydäntämme. Lisäksi lajin ja Lippo-yhteistyön kautta on myös mahdollisuus edistää monia Vuolteelle tärkeitä tavoitteita”, kertoo Vuolle Setlementti ry:n toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen.

Vuolteen kummipelaajana on Matti Korhonen, jonka toivotaan tavoittelevan kauden lyojäkuninkuutta. Vuolle nimittäin lahjoittaa vähävaraisen perheen nuorelle yhden leirivuorokauden Pikku-Syötteelle jokaisesta Matti Korhosen Lipon kotipelissä lyömästä juoksusta.

– Olemme mukana kannustamassa Mattia lyömään paljon juoksuja ja sitä kautta tekemään tästä yhteistyöstä meille kalliin, Kemppainen toteaa.

Tsemppileirillä nuoret saavat uusia elämyksiä ja pääsevät kokeilemaan esimerkiksi seinäkiipeilyä, jousiammuntaa ja luontoretkeilyä tunturimaisemiin!

Tunnetko 12–17-vuotiaan nuoren, joka kaipaisi piristystä arkeensa, vai oletko itse sopiva ehdokas?

HAE TSEMPPILEIRILLE tai ehdota tuttua nuorta 30.9.2017 mennessä!

Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka monipuoliset toimintamuodot tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden elinikäiseen oppimiseen, ihmisyyteen kasvamiseen ja elämänhallintaan. Vuolle toteuttaa hyvinvointi-, yhteisö- ja koulutuspalveluja Vuolle-opiston, monimuotoisen hanketyön sekä Pikku-Syötteen avulla.