Miltä kuulostaisi viettää talvisesonki Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Karista kaupungin pölyt jaloistasi ja tule meille työkaveriksi luonnon helmaan!

Etsimme Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen vastaanottoon asiakaspalveluhenkilöitä (2 kpl) määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2023 saakka. Työ jatkuu mahdollisesti ekstrana tai kesätyönä tilanteen mukaan.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus, joka on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi Pikku-Syötteeltä löytyy 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisia ohjattuja aktiviteetteja.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa matkavarausten hoito, vieraiden sisään- ja uloskirjaus, vieraiden avustaminen ja alueesta kertominen sekä muut vastaanoton perustehtävät niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Varausjärjestelmänä käytössämme on HotSoft. Tehtäviisi kuuluu tarpeen ja osaamisesi mukaan myös ravintolamme avustavat tehtävät, kuten kassatyö ja tarjoilijan tehtävät.

Olet oma-aloitteinen ja iloinen asiakaspalvelija, jolta löytyy tarvittaessa myös paineensietokykyä. Ensisijaisesti olet kuitenkin huippu tyyppi. Katsomme eduksesi englannin kielen taidon sekä kokemuksen tarjoilijan tehtävistä. Työaika ajoittuu arkeen ja viikonloppuihin, aamu- sekä iltavuoroon sopimuksen mukaan.

Palvelemme vuosittain tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia vierailijoita, jotka tulevat Pikku-Syötteelle rentoutumaan ja liikkumaan tunturialueen luonnossa sekä kokemaan uusia elämyksiä lukuisten aktiviteettiemme ja leiriemme parissa. Pikku-Syötteen asiakaskunta muodostuu erilaisista lapsi- ja nuorisoryhmistä, kuten rippi- ja leirikoululaisista sekä kokousporukoista, urheiluseuroista ja matkailijoista.

Jotta voimme tarjota vierailijoillemme hyviä fiiliksiä, pidämme huolta henkilökunnastamme. Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Täällä jokainen kuuluu joukkoon. Lisäksi pääset nauttimaan henkilöstöeduistamme, kuten esim. laskettelu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista upeissa maisemissa. Autamme tarvittaessa myös asumisjärjestelyissä.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus TES (MaRa).

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat johtaja Mika Pekkalalta, p. 050 336 2068. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.1.2023 mennessä osoitteeseen meilletoihin@pikkusyote.fi.