Ohjaaja paikalla – Kysy ja varaa haluamasi aktiviteetti

19.10.2020
10:00 - 18:00

Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille tärkeää. Koska emme voi taata sisäaktiviteeteissä riittäviä turvavälejä, kaikki sisäaktiviteetit ovat nyt seurue-/perhekohtaisia. Voit ilmoittautua ohjattuihin ulkoaktiviteetteihin tai vaihtoehtoisesti maksaa tunniksi oppaan omaan käyttöösi 10€/hlö/tunti (min. veloitus 40€). Varaus aktiviteetteihin tehdään hotellin vastaanotossa.

Seinäkiipeily 

Rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji. Pikku-Syötteen seitsemän metriä korkea sisäseinä soveltuu kaikenikäisille 5-vuotiaasta ylöspäin. Seinällä on useita eritasoisia reittejä. Kiipeilytilasta löydät mm. Pihkaparran vartioiman boulderointiluolan. Kiipeilyn ohjaajina toimivat aina Suomen kiipeilyliiton kouluttamat kiipeilytoiminnan ohjaajat. 

Jousiammunta

Erinomaista lihaskuntoa, keskittymistä sekä ryhtiä parantava liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikenikäisille noin 10-vuotiaasta aina eläkeläisiin asti! Jousiammunnan parissa pääset irti arjesta. Ohjelman aluksi opetellaan ampumistekniikkaa vastakaarijousella ohjaajan kanssa kädestä pitäen. Lopuksi mitellään taitoja leikkimielisessä jousiammuntakilpailussa.

Kivi Jaakon mysteeri

Hoksottimia ja tarkkaavaisuutta vaativa mysteeri odottaa ratkojaansa! Ryhmän tehtävänä on vihjeiden avulla ratkaista arvoitukset ja etsiä Kivi Jaakon taikaesine. Kivi Jaakon mysteeri toteutetaan sisätiloissa ja ryhmän mukaan tulee opas, joka antaa tarvittaessa lisävihjeitä. Tehtävä sopii kaikenikäisille kymmenenvuotiaista ylöspäin.

Hinta: 10€/hlö/tunti (min. veloitus 40€)

Lisätietoa ja varaukset hotellin vastaanotosta: respa@pikkusyote.fi | p. 08 815 4000

Kartta latautuu...