Rekrytointi ja harjoittelu

Pikku-Syöte rekrytoi työntekijöitä niin nuorisotyön puolelle kuin matkailun pariin. Työllistämme vuosittain noin 25 henkilöä. Jos nuorisotyö on lähellä sydäntä, olet osaava asiakaspalvelija ja nautit luonnossa liikkumisesta – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Otamme Pikku-Syötteelle myös harjoittelijoita nuorisotyöhön, keittiöön, salille, respaan, siivoukseen ja rinteisiin. Harjoitteluun liittyvän hakemuksen voit lähettää nuorisotyön koordinaattorille: kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

Syksy-29-lrpikku-syote2-lrRavintola_Puro16-lrHotelli-Pikku-Syote

rekry@vuolleoulu.fi

Avoinna olevat työpaikat:


Nuorisotyön ohjaaja / nuoriso-ohjaaja

Kiinnostaako sinua monipuolinen nuoriso- ja asiakaspalvelutyö upeassa työympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Tule meille työkaveriksi Pikku-Syötteelle!

Etsimme työstään innostuvaa, itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn kykenevää nuorisotyön osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteelle 31.5 saakka, jonka jälkeen tehtävä saatetaan vakinaistaa.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Olemme yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Tehtävään sisältyy monipuolisia nuorisotiimin töitä sesongin ja tilanteen mukaan, kuten leirien ja tapahtumien ennakkovalmisteluja ja jälkitöitä, käytännön ohjaustyötä ja asiakaspalvelua, varusteiden ja aktiviteettipaikkojen ylläpitoa, aktiviteettien ja nuorisotyömme kehittämistä, harjoittelijoiden ohjausta sekä osaamisesta riippuen muita mahdollisia nuorisokeskuksen tehtäviä. Työ painottuu päiväaikaan, mutta sisältää etenkin sesonkiaikaan myös ilta- ja viikonlopputöitä. Harvakseltaan työnkuvaan voi kuulua yövalvojan tehtäviä.

Edellytämme sinulta tutkintoa soveltuvalta nuorisoalalta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluhenkeä, englannin kielen taitoa, niin aikuis-, kuin lapsiryhmänkin tiiminjohtamistaitoja sekä hyviä atk-taitoja ja kykyä omaksua uusia ohjelmia. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan harrastuneisuuden (esim. melonta, kiipeily, retkeily, maastopyöräily, kädentaidot…) sekä jonkin hotellivarausjärjestelmän hallitsemisen. Melonnanohjaajan ja köysitoiminnan ohjaajan koulutus tai halu kouluttautua näihin tehtäviin on edellytys tehtävässä toimimiselle.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä sekä upeita henkilöstöetuja, kuten kattavan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriseteliedun. Lisäksi Pikku-Syötteen upean luonnon tarjoamat mahdollisuudet ja kaikki ulkoilma-aktiviteettimme ovat vapaassa käytössäsi. Työssäsi sinua tukee koko Pikku-Syötteen ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hotellin johtaja Mika Pekkala. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 13.8.2021 mennessä osoitteeseen mika.pekkala@pikkusyote.fi.


Kerroshoitaja

Haluatko herätä aamuisin luonnonkauniissa maisemassa ja kokea uusia elämyksiä työn parissa Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Karista kaupungin pölyt jaloistasi ja tule meille töihin!

Etsimme Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteelle reipasta kerrossiivojaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 saakka.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus, joka on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi Pikku-Syötteeltä löytyy 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisia ohjattuja aktiviteetteja.

Palvelemme vuosittain tuhansia kotimaisia ja ulkomaisia vierailijoita, jotka tulevat Pikku-Syötteelle rentoutumaan ja liikkumaan tunturialueen luonnossa sekä kokemaan uusia elämyksiä lukuisten aktiviteettiemme ja leiriemme parissa. Pikku-Syötteen asiakaskunta muodostuu erilaisista lapsi- ja nuorisoryhmistä, kuten rippi- ja leirikoululaisista sekä kokousporukoista, urheiluseuroista ja matkailijoista.

Tehtävänäsi on huolehtia hotellin yleisten tilojen ja huoneiden siivouksesta asiakkaan vierailun jälkeen. Tehtävässä vaaditaan reippautta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Pidät itsenäisestä työstä ja olet joustava nopeissakin muutoksissa. Siisteys ja asiakkaan viihtyvyys ovat sinulle sydämen asia. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen siivoustehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Jotta voimme tarjota vierailijoillemme hyviä fiiliksiä, pidämme huolta henkilökunnastamme. Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Täällä jokainen kuuluu joukkoon. Lisäksi pääset nauttimaan henkilöstöeduistamme, kuten esim. laskettelu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista upeissa maisemissa.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa vuoropäällikkö Teija Sarajärvi sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.8.2021 mennessä osoitteeseen Teija.Sarajarvi@pikkusyote.fi


Kokki 2 kpl

Onko hyvän ruuan valmistus ja asiakaspalvelu sinun juttusi? Kiinnostaako sinua monipuolinen ravintolatyö upeassa työympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Tule meille töihin Pikku-Syötteelle!

Etsimme työstään innostuvaa, itsenäiseen työskentelyyn kykenevää kokkia äitiysloman sijaiseksi 31.7.2022 saakka sekä toista kokkia osa-aikaiseen työsuhteeseen 30.9.2021 saakka, jossa jatkosta on mahdollista sopia.

Hotellimme ravintola Puro tarjoaa makuelämyksiä sesongin mukaan aamusta iltaan. Buffet-aamiaisen, -lounaan ja -päivällisen lisäksi tarjonnastamme löytyy pizza- ja snack-listat. Valmistamme pääsiassa herkullista kotiruokaa sekä leivomme myös itse päivittäin. Ravintolassa suositaan lähiruokaa aina kun mahdollista. Lisäksi järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Edellytämme sinulta kokemusta alalta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, positiivista asiakaspalveluhenkeä, hygieniapassia sekä reseptiikan hallintaa. Luemme eduksesi kokin tutkinnon. Toivomme joustavuutta työajoissa.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Tukenasi on koko Pikku-Syötteen ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätähän hakemuksesi pikimmiten!

Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.8.2021 mennessä osoitteeseen ilkka.tuominen@pikkusyote.fi. Lisätietoja antaa sähköpostitse keittiöpäällikkö Ilkka Tuominen.