Rekrytointi ja harjoittelu

Pikku-Syöte rekrytoi työntekijöitä niin nuorisotyön puolelle kuin matkailun pariin. Työllistämme vuosittain noin 25 henkilöä. Jos nuorisotyö on lähellä sydäntä, olet osaava asiakaspalvelija ja nautit luonnossa liikkumisesta – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Otamme Pikku-Syötteelle myös harjoittelijoita nuorisotyöhön, keittiöön, salille, respaan, siivoukseen ja rinteisiin. Harjoitteluun liittyvän hakemuksen voit lähettää nuorisotyön koordinaattorille: kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

Syksy-29-lrpikku-syote2-lrRavintola_Puro16-lrHotelli-Pikku-Syote

rekry@vuolleoulu.fi

Avoinna olevat työpaikat:


Oletko Sinä etsimämme rautainen myynnin ammattilainen?

Etsimme Pikku-Syötteen palveluiden myyntiin aktiivista ja ulospäinsuuntautunutta myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat Pikku-Syöte Oy:n avainasiakkuuksista sekä uusasiakashankinnasta.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Nuorisokeskustoiminnan myynnin lisäksi vastaat Pikku-Syötteen kokous- ja matkailupalveluiden myynnistä sekä kehittämisestä. Pääasiallinen asiakaskuntasi muodostuu mm. kunnallisista toimijoista, yrityksistä ja yhdistyksistä, kuten urheiluseuroista. Toimipaikkasi sijaitsee Oulussa, mutta työ vaatii jonkun verran matkustamista.

Olet asiakkaan tarpeita kuunteleva ja ratkaisukeskeinen persoona, joka osaa paketoida kullekin kohderyhmälle sopivimman ratkaisun. Persoonaltasi olet yhteistyökykyinen tiimipeluri, mutta omaat myös itsenäisen ja vastuullisen työotteen. Arvostamme koulutusmaailman tuntemusta ja englanninkielen taitoa. Ennen kaikkea olet kuitenkin hyvä tyyppi!

Pikku-Syötteen viestinnän osalta työparinasi toimii viestintä- ja markkinointipäällikkö tiimeineen. Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn, jota pääset myös aktiivisesti kehittämään itsesi näköiseksi. Tukenasi on koko Vuolle setlementti- konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Lisätiedot ja hakemukset mika.pekkala@pikkusyote.fi tai puhelimitse 050 336 2068. Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea!

Lue lisää: www.vuolleoulu.fi