Rekrytointi ja harjoittelu

Pikku-Syöte rekrytoi työntekijöitä niin nuorisotyön puolelle kuin matkailun pariin. Työllistämme vuosittain noin 25 henkilöä. Jos nuorisotyö on lähellä sydäntä, olet osaava asiakaspalvelija ja nautit luonnossa liikkumisesta – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Otamme Pikku-Syötteelle myös harjoittelijoita nuorisotyöhön, keittiöön, salille, respaan, siivoukseen ja rinteisiin. Harjoitteluun liittyvän hakemuksen voit lähettää nuorisotyön koordinaattorille: kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

Syksy-29-lrpikku-syote2-lrRavintola_Puro16-lrHotelli-Pikku-Syote

rekry@vuolleoulu.fi

Avoinna olevat työpaikat: 

Rinnepäällikkö, Pikku-Syöte

Oletko sinä etsimämme talvilajeja rakastava rinnepäällikkö?

Etsimme Pikku-Syötteen rinnetoimintojen vetäjäksi organisointikykyistä ja asiakaspalveluhenkistä rinnepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat Pikku-Syöte Oy:n rinnetoimintojen tulosvastuullisesta johtamisesta, toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä rinnetoimintojen esimiestehtävistä.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Rinnepäällikkönä vastaat kaikista Pikku-Syötteen rinnetoiminnoista, kuten hissit, lipunmyynti, välinevuokraamo, hiihtokoulu, lumettaminen, ensiapu, rinteiden hoito sekä kahvilatoiminta. Lisäksi toimit rinnepalveluiden 10 -15 henkisen tiimin esimiehenä. Toimenkuvaasi kuuluu myös henkilöstön rekrytointi ja työvuorojen suunnittelu. Rinnetoimintojen markkinoinnissa apunasi toimii kolmehenkinen markkinointitiimi.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja reipasta asennetta. Arvostamme mielenkiintoa talviurheilulajeja ja nuorisotyötä kohtaan, kokemusta esimiestehtävistä sekä englanninkielen taitoa. Persoonaltasi olet rento, toimelias, vastuullinen ja idearikas tyyppi.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn, jota pääset myös aktiivisesti kehittämään itsesi näköiseksi. Tukenasi on Pikku-Syötteen loistavan tiimin lisäksi koko Vuolle Setlementti- konsernin ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Työ on päivätyötä, mutta toivomme joustavuutta työajoissa tarpeen mukaan. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.8.2019 mennessä osoitteeseen mika.pekkala@pikkusyote.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pekkala 21.8. klo 9-11 ja 23.8. klo 9-11 p. 050 336 2068.