Rekrytointi ja harjoittelu

Pikku-Syöte rekrytoi työntekijöitä niin nuorisotyön puolelle kuin matkailun pariin. Työllistämme vuosittain noin 25 henkilöä. Jos nuorisotyö on lähellä sydäntä, olet osaava asiakaspalvelija ja nautit luonnossa liikkumisesta – lähetä avoin hakemus ja CV meille ja olemme sinuun yhteydessä. Vaikka sopivaa tehtävää ei olisikaan nyt avoinna, voimme olla sinuun yhteydessä kun sellainen vapautuu.

Otamme Pikku-Syötteelle myös harjoittelijoita nuorisotyöhön, keittiöön, salille, respaan, siivoukseen ja rinteisiin. Harjoitteluun liittyvän hakemuksen voit lähettää nuorisotyön koordinaattorille: kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

Syksy-29-lrpikku-syote2-lrRavintola_Puro16-lrHotelli-Pikku-Syote

rekry@vuolleoulu.fi

Avoinna olevat työpaikat:

Nuorisotyön koordinaattori – äitiysloman sijaisuus

Kiinnostaako sinua monipuolinen nuoriso- ja asiakaspalvelutyö upeassa työympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Tule meille töihin Pikku-Syötteelle!

Etsimme Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteelle työstään innostuvaa, itsenäiseen sekä ryhmätyöskentelyyn kykenevää nuorisotyön koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 31.8.2020 – 31.8.2021. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus, joka saattaa jatkua mahdollisena hoitovapaa-ajan sijaisuutena.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Tehtävään sisältyy nuorisotiimin johtaminen ja esimiestyöt, nuorisotyön kehittämisvastuu, leirien ja tapahtumien ennakkovalmistelu ja kontaktointi asiakkaisiin. Tehtävään kuuluu myös sidosryhmäyhteistyötä alueella ja valtakunnallisesti sekä etenkin sesonkina jonkin verran aktiviteettiohjaamista tarpeen mukaan. Työ painottuu päiväaikaan, mutta sisältää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä valmiutta matkustaa kotimaassa joitakin kertoja vuodessa.

Edellytämme sinulta tutkintoa soveltuvalta nuorisoalalta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluhenkeä, englannin kielen taitoa ja niin aikuis-, kuin lapsiryhmänkin tiiminjohtamistaitoja. Eduksi katsomme aluetuntemuksen ja tehtävään soveltuvan harrastuneisuuden (esim. melonta, kiipeily, retkeily, kädentaidot…).

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja täällä jokainen kuuluu joukkoon! Tukenasi on koko Pikku-Syötteen ammattitaitoinen henkilöstö.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Työ alkaa viimeistään 31.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 7.8.2020 mennessä osoitteeseen mika.pekkala@pikkusyote.fi.