Keväthankien leirikoulussa pääsette luokkanne kanssa nauttimaan Pikku-Syötteestä parhaimmillaan. Viilettäkää yhdeksää rinnettämme, lumikenkäilkää tai hiihtäkää kauniin aurinkoisessa kevätsäässä. Mikä sen mukavampaa!  Tutustu keväthankien leirikoulupakettiimme ja varaa luokallenne unohtumaton elämys Pikku-Syötteellä!

Leirikoulujen järjestäminen on meille tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Tunnemme leiriläisten tarpeet ja haluamme, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Toimintamme keskuksena siintää Pikku-Syötteen huipulla sijaitseva hotellimme, joka on kuin koti leirin ajan. Majoitus, ruokailu ja sisäaktiviteetit löytyvät kaikki saman katon alta kätevästi. Aktiviteettivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti aina sisäseinäkiipeilystä jousiammuntaan ja lumikenkäilyyn sekä toki lasketteluun. Kylmän sään sattuessa meiltä löytyy myös lämpimiä lainakamppeita, kuten haalareita ja kenkiä, joten palella ei tarvitse.

Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri teidän ryhmällenne mieluisimpia ohjelmavaihtoehtoja, joista oppilaat innostuvat jo ennen reissua.

HUOM! Kohonneista matkakustannuksista huolimatta haluamme edelleen mahdollistaa elämyksiä lapsille ja nuorille. Tämän vuoksi kompensoimme nousseita hintoja laskemalla ensi vuoden leirikoulupakettien hintaa. Lisäksi tarjoamme ensi vuoden leirikouluaktiviteetit puoleen hintaan! *

Keväthankien leirikoulutarjous

Hinta: 54 € /henkilö/vrk (norm. 59 € /hlö/vrk)
Voimassa viikot 8 – 15 / 2023 (20.2.-16.4.2023)

Hintaan sisältyy:

  • majoitus (2-4 hengen huone)
  • täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala)

Huom! Joka 17. osallistuja pääsee leirille maksutta!
Tarjous voimassa vain uusiin varauksiin.

*Aktiviteettitarjous:

  • kaikki leiriaktiviteetit puoleen hintaan kaikkiin ensi kevään varauksiin.
  • kaikki leiriaktiviteetit puoleen hintaan syksyn 2023 varauksiin, kun varaus tehdään vuoden 2022 loppuun mennessä.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi