Juhlat & Palvelut

Pikku-Syöte on suosittu perhejuhlien ja häiden järjestämispaikka. Ravintolamme Puro tai Syötesali tarjoaa upeat puitteet monien erilaiset juhlien järjestämiseen.

Ravintola Puron voi sesongin ulkopuolella varata yksityiskäyttöön ja luonnon helmasta löytyy upeita vihkimispaikkoja. Järjestämme myös kotaruokailuja.Juhlakuva

Hotelli tarjoaa majoitusta 240 henkilölle, joten vieraiden majoituskaan ei ole ongelma.

Merkkipäivät, perhejuhlat, pienet tai isot tilaisuudet, kesällä tai talvella – meillä onnistuu kaikki. Ota yhteyttä myyntipalveluun myyntipalvelu@pikkusyote.fi.

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan juhlapaketin niin tilojen kuin tarjottavien suhteen. Henkilökuntamme nauttivat iloisten juhlien järjestämisestä. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset juhlat Syötteen upeisiin maisemiin ja rauhalliseen tunnelmaan.

juhlakuva1

”Hääpäivämme oli todella upea ja hyvin sujuva. Pikku-Syötteen väki hoiti hommansa loistavasti! Olimme kaikin puolin tyytyväisiä.

Lämmin kiitos myyntipalvelulle ja koko Hotelli Pikku-Syötteen väelle! :) Ja kiitos myös kivasta yllätyksestä, jonka olitte järjestäneet meille hotellihuoneeseen!”

Ella Kavalus, morsian, häät Pikku-Syötteellä syksy 2014