Tilat

Pikku-Syötteeltä löytyy monipuoliset tilat erilaisten kokousten ja tapausten järjestämiseen. Koko hotellissa on ilmainen WLAN- yhteys.

Saatavilla olevat kokousvälineet: Videotykki, kannettava tietokone, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu, tussitaulu, äänentoisto

Tarkista ja varaa tekniikka tilavarauksen yhteydessä.syotesali-2

Syötesali

Jopa 250 henkilön tilaisuuksiin sopiva liikuntasali tyyppinen tila. Syötesali on uusittu vuonna 2014 ja samalla sali on saanut uuden av- tekniikan ja ison valkokankaan, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia elokuvien näyttämisestä etäyhteyksiin. Syötesaliin saadaan eri pöytämuodoilla sopimaan n. 160 henkilön tilaisuuksia. Syötesali sijaitsee vastaanottoa vastapäätä.

hilla-1

Hilla ja Karpalo

Perinteisiä kokoustiloja, jotka voidaan myös yhdistää yhdeksi n. 80 henkilön kokoustilaksi. Hilla ja Karpalo tarjoavat rauhalliset puitteet ja näissä tiloissa kaikki kokousvälineet ovat käytettävissä


kokoustila_valokki

Valokki

Upealla maisemalla varustettu luokka tyyppinen kokoustila, ihan lähellä vastaanottotiloja. Valokki tarjoaa kaikki kokousvälineet ja soveltuu riippuen tilaisuuden luonteesta jopa 50 hengen kokoustilaksi.

kokoustila_kaarnikka

Kaarnikka

Alakerran tiloissa oleva kokoustila. Parhaimmillaan 30 henkilön maisemallinen kokoustila on muunneltavissa eripöytämuodoilla moniin tilaisuuksiin sopivaksi.


kokoustila_nuotta

Nuotta ja Valkama

Pienempiä kokoustiloja. Tilat soveltuvat hyvin n. 8 hengen ryhmätyötiloiksi ja ovat suosittuja etenkin nuorisoryhmien käytössä. Ikkunattomat, tunnelmalliset tilat on sisustettu rennolla otteella.

kokoustila_takkahuone

Takkahuoneessa

Pidä kokousta takkatulen äärellä. Takkahuoneessa on kokouspöytä n. 16 hengelle, pieni baarikeittiö sekä muutama nojatuoli ja sohvanurkkaus. Takkahuoneessa voidaan tarvittaessa käyttää samassa yhteydessä olevia pukuhuoneellisia saunatiloja ja lisäksi tilojen yhteydestä löytyy terassi hienoilla maisemilla.