Tilat

Pikku-Syötteeltä löytyy monipuoliset tilat erilaisten kokousten ja tapausten järjestämiseen. Koko hotellissa on ilmainen WLAN- yhteys.

Saatavilla olevat kokousvälineet: Videotykki, kannettava tietokone, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu, tussitaulu, äänentoisto

Tarkista ja varaa tekniikka tilavarauksen yhteydessä.syotesali-2

Syötesali

Jopa 250 henkilön tilaisuuksiin sopiva liikuntasali tyyppinen tila. Syötesali on uusittu vuonna 2014 ja samalla sali on saanut uuden av- tekniikan ja ison valkokankaan, joka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia elokuvien näyttämisestä etäyhteyksiin. Syötesaliin saadaan eri pöytämuodoilla sopimaan n. 160 henkilön tilaisuuksia. Syötesali sijaitsee vastaanottoa vastapäätä.

 

Hilla

Perinteinen kokoustila, joka voidaan myös yhdistää yhdeksi n. 80 henkilön kokoustilaksi Karpalon kanssa. Hilla ja Karpalo tarjoavat rauhalliset puitteet ja näissä tiloissa kaikki kokousvälineet ovat käytettävissä


 

Karpalo

Perinteinen kokoustila, joka voidaan myös yhdistää yhdeksi n. 80 henkilön kokoustilaksi Hillan kanssa. Hilla ja Karpalo tarjoavat rauhalliset puitteet ja näissä tiloissa kaikki kokousvälineet ovat käytettävissä

 

Valokki

Upealla maisemalla varustettu luokka tyyppinen kokoustila, ihan lähellä vastaanottotiloja. Valokki tarjoaa kaikki kokousvälineet ja soveltuu riippuen tilaisuuden luonteesta jopa 50 hengen kokoustilaksi.


 

Kaarnikka

Alakerran tiloissa oleva kokoustila. Parhaimmillaan 30 henkilön maisemallinen kokoustila on muunneltavissa eri pöytämuodoilla moniin tilaisuuksiin sopivaksi.

 

Takkahuoneessa

Pidä kokousta takkatulen äärellä. Takkahuoneessa on kokouspöytä n. 16 hengelle, pieni baarikeittiö sekä muutama nojatuoli ja sohvanurkkaus. Takkahuoneessa voidaan tarvittaessa käyttää samassa yhteydessä olevia pukuhuoneellisia saunatiloja ja lisäksi tilojen yhteydestä löytyy terassi hienoilla maisemilla.