Ravintola Puro

Ravintola Puro tarjoaa makuelämyksiä kauden mukaan. Nauti aamiainen, lounas ja päivällinen upealla näköalalla Pikku-Syötteen huipulla.

Buffetpöydästä löytää herkkuja sekä lounasaikaan, että sesonkina päivällisaikaan. Valikoima vaihtelee sesongeittain. A la Carte lista on käytössä sesonkiaikoina ja tapahtumissa. Lista on suunniteltu palvelemaan niin nuorisoasiakkaita, että matkailijoita rennon nautinnollisessa ilmapiirissä. Katso lounas. Ryhmäruokailijoille räätälöimme mielellämme ryhmän toiveita vastaavan menun. Olethan yhteydessä myyntipalvelu@pikkusyote.fi tai soita 08 815 4000. Ravintola Puro tarjoaa upean näköalan ja puitteet suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ravintolassa on A-oikeudet. Tervetuloa nauttimaan ystävälliseen ja lämpimään tunnelmaan.

Lounas aina arkisin klo 11-15
Katso poikkeavat aukioloajat tästä

Sulkeutumisaika vaihtelee sesongin mukaan. Tarvittaessa aukioloajat voitte tarkistaa numerosta 08 815 4000.Ravintola Puro, aamiainen, lounas, päivällinen


Tokka Bar on rento oleskelubaari Ravintola Puron välittömässä läheisyydessä. Tokka Barissa maistuu niin after skin kuin illanistujaisetkin hyvän musiikin merkeissä. Tokka palvelee asiakkaita pääasiassa tapahtumien ja yksityistilaisuuksien aikana. Katso lisää ajankohtaista osiosta ja tutustu tapahtumiimme tai soita ja kysy lisätietoja 08 815 4000.

Central Cafe sijaitsee hissien ala-asemalla ja palvelee asiakkaita rinteiden aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on kahvilatuotteita ja kuumaa kaakaota.

Hotelli Pikku-Syötteen Oiva-raportti

Ravintola Puro, päivällinen, lounas, menu, a la carteKana-annos_1000x667Burgeriateria_1000x667Poronkäristys_1000x667Pizza_1000x667