Ravintola Puro

Vatsat täyteen todellisella näköalapaikalla

Ollaanpa nyt rehellisiä, vain vatsa täynnä voi todella viihtyä. Paikallinen näläntappoase on Ravintola Puro, joka tarjoaa makuelämyksiä kauden mukaan. Terveellinen ja maukas ravinto virittää kehon ja mielen vastaanottavaiseksi päivän elämyksille. Kaiken sen touhuamisen jälkeen taas hiukoo. Onneksi Puro on lähellä!

Vatsan lisäksi täytettä saadaan muillekin aisteille, kun ikkunasta levittäytyvät Syötteen taianomaiset maisemat. Noutopöydästä tarjoiltava aamiainen, lounas ja päivällinen tällaisella näköalalla ruokkii sielua ja kehoa. Älä suotta vaivaudu pukeutumaan parhaimpiisi, nautitaan pöydän antimista rennoin mielin ja asuin.

Ravintola Puro tarjoaa upean näköalan ja puitteet suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ryhmäruokailijoille räätälöimme mielellämme ryhmän toiveita vastaavan menun. Olethan yhteydessä respa@pikkusyote.fi tai soita 08 815 4000. Ravintolassa on A-oikeudet.

Tervetuloa nauttimaan ystävälliseen ja lämpimään tunnelmaan!

AukioloajatRavintola Puro, aamiainen, lounas, päivällinen


Tokka Bar on rento oleskelubaari Ravintola Puron välittömässä läheisyydessä. Tokka Barissa maistuu niin after skit kuin illanistujaisetkin hyvän musiikin merkeissä. Tokka palvelee asiakkaita pääasiassa tapahtumien ja yksityistilaisuuksien aikana. Katso lisää ajankohtaista osiosta ja tutustu tapahtumiimme tai soita ja kysy lisätietoja 08 815 4000.

Central Cafe sijaitsee hissien ala-asemalla ja palvelee asiakkaita rinteiden aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on kahvilatuotteita ja kuumaa kaakaota.

Herkulliset kotaruokapalvelut ryhmille tilauksesta

Hotelli Pikku-Syötteen Oiva-raportti

Ravintola Puro, päivällinen, lounas, menu, a la carteKana-annos_1000x667Burgeriateria_1000x667Poronkäristys_1000x667Pizza_1000x667