Nuorisokeskus & leirikoulupalvelut

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Nuorisokeskusten tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

Leirikoulu Pikku-Syötteellä on koko luokan yhteinen seikkailu!

Leirikoulussa voit kokea elämyksiä kaikkina vuodenaikoina, mielenkiintoista ja innostavaa yhteistä tekemistä löytyy ympäri vuoden. Leirikoulun taika syntyy siitä voimasta ja niistä väreistä, jotka Syötteen luonnon neljä vuodenaikaa tarjoavat.

Kansainvälinen Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte on jo yli 20 vuoden ajan järjestänyt ympärivuotisesti monenlaista toimintaa erimaalaisille nuorille ja koululaisille. Suositut leirikoulut ovat  ala- ja yläkoululaisten suosikkikohde, POP-leirit ovat yläkoululaisille suunnattuja ryhmäytymiseen kannustavia leirikouluja ja Nuotta-valmennus tarjoaa sosiaalisen vahvistamisen valmennusta niin kotimaisille kuin ulkomaalaisillekin nuorisoryhmille. Lisäksi Pikku-Syötteen työkalupakki tarjoaa erilaisia avaimia lasten- ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Pikku-Syötteellä kaikki palvelut löytyvät läheltä. Rinteisiin ja ulkoilemaan pääsee suoraan hotellin ovelta ja sisäliikuntasali mahdollistaa mm. jousiammunnan säästä riippumatta. Käytettävissä olevia ryhmätiloja löytyy useita erikokoisia.

Leirikouluun julkisilla?

Pikku-Syötteelle pääsee talvisaikaan myös julkisilla, vaikkapa Junalla Ouluun ja Oulusta bussilla Syöttelle. Syötteeltä Ouluun ja Takaisin kulkee arkipäivisin bussi (matkahuolto.fi) ja talvisaikaan lisäksi muita vuoroja (Syöte express ja Ski bussi)


Pikku-Syöte tarjoaa monipuolista ohjelmaa vuoden ympäri, lue lisää:

Tsemppileiriltä nuorille kokemuksia ja kohtaamisia

Toiminnallinen oppimisympäristö Pikku-Syötteellä

Pikku-Syötteen kesäkaudella tähtiä huipulla

Pikku-Syötteellä kansainvälistä vetovoimaa

 Iloisin yhteistyöterveisin,

Kaisu Tuohiluoto
Nuorisotyön päällikkö
+358 44 786 1610
kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi

 

 

 

snk-1_vaaka

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö

 

snk-pollo