Koululaisten sporttipäivä

Tervetuloa viettämään luokkanne kanssa monipuolista Sporttipäivää Pikku-Syötteelle!


Sporttipäivään voi valita laskettelua tai erilaisia sisä- ja ulkoaktiviteetteja oman ryhmän toiveiden mukaan. Päivän onnistumisesta vastaavat innostavat nuorisotyöntekijämme ja muut ammattilaisemme. Teidän ei tarvitse muuta kuin nauttia talvipäivästä ja tekemisen meiningistä!Jos et halua rinteeseen, muutakin tekemistä löytyy!

Jos kaikki ryhmästä eivät halua rinteeseen, niin ei hätää. Meillä on tarjota paljon vaihtoehtoisia aktiviteetteja niin sisällä kuin ulkonakin.

Esimerkkejä hauskoista aktiviteeteistä:

Lumikenkäily

Näe ja koe Pikku-Syötteen upea luonto rauhallisella lumikenkäretkellämme. Suoraan hotellimme pihasta alkaa yksi Syötteen upeimmista lumikenkäilymaastoista. Lumikenkäily on hauska ja helppo aktiviteetti, joka voidaan toteuttaa isommallakin porukalla. Ohjelmaan voidaan yhdistää toiveiden mukaan makkaranpaistoa tai napata retkieväät matkaan nuorisokeskuksesta (pyydä tarjous kestityksistä).

Seinäkiipeily

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji. Pikku-Syötteen seitsemän metriä korkea sisäseinä soveltuu kaikenikäisille kiipeilijöille 5-vuotiaasta ylöspäin. Seinällä on useita eritasoisia reittejä ja kiipeilytilasta löytyy myös boulderointiluola. Kiipeilyn ohjaajina toimivat Suomen kiipeilyliiton kouluttamat kiipeilytoiminnan ohjaajamme.

Jousiammunta

Jousiammunta on hauska ja innostava liikuntamuoto, joka kehittää erinomaisesti lihaskuntoa, keskittymistä ja ryhtiä. Jousiammunta sopii lähes kaikenikäisille noin 10-vuotiaasta eteenpäin. Ohjelman aluksi opetellaan ampumistekniikkaa vastakaarijousella ohjaajan kanssa kädestä pitäen. Lopuksi mitellään taitoja leikkimielisessä jousiammuntakilpailussa.

Tutustu muihin aktiviteetteihimme täältä!

 

 

 

 

 

Pikku-Syöte_Seinäkiipeily on suosittu leirikouluaktiviteetti


Sporttipäivän tarjouspyynnöt ja varaukset viimeistään 2 viikkoa ennen saapumista.

Pyydä tarjous talven Sporttipäivästä

Lataa talven Sporttipäiväesite