Ohjaajien esittelyt


Kaisu Tuohiluoto, nuorisotyön päällikkö

Kaisu

Nuorisotyön päällikkö
Kaisu on rauhallinen ryhmänohjaaja, joka tuntee hyvin Syötteen maastot ja polut. Kaisu vastaa meillä nuorisoryhmien ennakkovalmisteluista. Joskus ryhmät saavat retkille yllätysvieraaksi mukaan Kaisun pörröiset huskyt!

Janne Komulainen, nuoriso-ohjaaja, Nuotta-koordinaattori

Janne

Nuoriso-ohjaaja, Nuotta-koordinaattori
Janne on iloinen ja tehokas moniosaaja, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti luonto, liikkuminen ja lumilautailu. Janne vastaa myös Nuotta-toiminnasta.


Jonna Komulainen, nuoriso-ohjaaja

Jonna

Nuoriso-ohjaaja
Jonna on pirteä, luotettava ja turvallinen ohjaaja. Häneltä onnistuu monipuolisesti erilaisten aktiviteettien ja ryhmien vetäminen eri vuodenaikoina ja kaikenlaisissa olosuhteissa.

Laura Niittylä, aktiviteettiohjaaja

Laura

Aktiviteettiohjaaja
Laura on hauska, positiivinen ja rauhallinen ohjaaja, jolle luonnossa liikkuminen on mieluista puuhaa. Laura tykkää seikkailla ja tutkia maailmaa monelta kantilta!


Matti Kinnunen, aktiviteettiohjaaja

Matti

Aktiviteettiohjaaja
Matti on rento, kannustava ja innokas ohjaaja, joka nauttii ulkoilmasta kesät ja talvet. Matti tykkää myös kuvata ja editoida videoita aktiviteeteista ja haastaa itseään monenlaisilla tempauksilla.

Tero Isopoussu, aktiviteettiohjaaja

Tero

Aktiviteettiohjaaja
Teron erityinen vahvuus ohjaustyössä on luonteva toimiminen lasten ja nuorten kanssa. Lisäksi tällä Koillismaan kasvatilla on muun muassa metsästysharrastuksen myötä hankittu erittäin vahva luonto-osaaminen.


Katso videoilta mitä Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen ohjaajat touhuilevat poikkeusaikana.