Rippileirit

Seurakunnat ovat järjestäneet meillä rippileirejä jo vuosia. Pikku-Syötteen tilat sisällä ja ulkona tarjoavat monia mahdollisuuksia rippileirien pitämiseen.Pikku-Syötteen upeat maisemat, riittävä majoituskapasiteetti ja hyvät luokkatilat antavat oivalliset puitteet rippileirille. Saman katon alle mahtuu kerralla jopa 200 leiriläistä, joten suuretkaan leirit, tai kaveriseurakunnan kanssa yhdessä järjestetyt leirit, eivät ole meille esteenä.

Rippileiriejä on järjestetty Pikku-Syötteellä kaikkina lasten loma-aikoina. Meillä onnistuu niin lasketteluripari loppiaisena tai hiihtolomalla (joihin tarjoamme nuorisoliput rinteisiimme hintaan 10 €/hlö/päivä), kesälomaripari ja syysripari, joihin pystyy hyvin yhdistämään päiväretken tai pidemmän vaelluksen kansallispuistossa varaustupia hyödyntäen. Myös urheiluriparit ovat meille tervetulleita: moni seurakin jo valitsee Pikku-Syötteen harjoittelukohteekseen hyvien harjoittelupuitteiden takia.

Rippikoulujen lisäksi meillä onnistuvat muutkin seurakunnan leirit ja tapahtumat, kuten kerhonohjaajakoulutus tai isoskoulutusviikonloppu.

Rippileiriin kannattaa yhdistää aktiviteettejamme, joita löytyy täältä: https://pikkusyote.fi/nuorisokeskus-leirikoulupalvelut/leirikoulut/aktiviteetit/