Urheiluseurayhteistyö

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja yhteistyön muotoja. Lisätietoja yhteistyön mahdollisuuksista mika.pekkala@pikkusyote.fi tai p. 050 336 2068.

Ole rohkeasti yhteydessä!

”Pikku-Syötteeltä löytyy erinomaiset maastot sekä toimiva ylläpito ja yhteistyö monen vuoden kokemuksella. Suosittelen Pikku-Syötettä leirikohteeksi” –Marko Törmänen OTC

Katso myös tapahtumat.Elämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, joita sanelevat hetken ilmiöt. Tämän päivän Suomi elää ajassa, jossa nuorten hyvinvointi on merkittävässä keskiössä. Nuoret tarvitsevat uudenlaista tukea ja ohjausta. Urheilu on yksi nuoren elämää vahvistava tekijä. Aina pelkkä liikunnan harrastaminen ei kuitenkaan riitä, jos huolia pääsee kasaantumaan nuoren elämässä.

Nuorisokeskus Pikku-Syöte on monipuolinen ja kokonaisvaltainen urheilijan keskus. Meillä järjestyvät perinteiset urheiluleirikokonaisuudet, joihin tuomme lisämausteita seikkailuosaamisestamme. Erityisenä lisänä voimme lisätä urheiluleirin yhteyteen elementtejä sosiaalisesta nuorisotyöstä. Vanhan tutun leirin yhteyteen luodaan nuoria kiinnostavia sosiaalisia kokonaisuuksia, jotka saattavat nuoret uusien tilanteiden eteen. Voimme lisätä ohjelmaan sosiaalisia seikkailuja tai oman arjen hallinnan sisältöjä, esimerkiksi taitoja käsitellä pettymyksiä tai tietoa henkisestä jaksamisesta.

Sosiaaliset urheiluleirit luodaan vahvalla nuorisotyön ammattitaidolla. Sisältöjä muokataan asiakkaan tarpeita kuunnellen ja leirien sisällöistä tehdään nuoria houkuttelevia ja hauskoja!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää sosiaalisista urheiluleireistä! Seikkailu saa alkaa.

Hotelli Pikku-Syötteen myyntipalvelu
myyntipalvelu@pikkusyote.fi

p. 08 815 4100

Mika Pekkala, Johtaja
mika.pekkala@pikkusyote.fi

p. 050 336 2068

Yhteistyössä

Haluamme olla tukemassa nuorten hyvinvointia ja kehittymistä. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä useiden urheiluseurojen kanssa, jotka ovat tukemassa ja kehittämässä suomalaista nuorisotyötä omilla toimialueillaan.