Kiinnostaako sinua monipuolinen nuoriso- ja perhetyö upeassa työympäristössä Suomen eteläisimmällä tunturialueella? Tule meille töihin Pikku-Syötteelle!

Etsimme työstään innostuvaa, itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn kykenevää nuorisotyön osaajaa vakituiseen työsuhteeseen Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteelle.

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Se on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista, joiden tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä. Kokonaisuus pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, 9 laskettelurinnettä, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn.

Tehtävään sisältyy monipuolisia nuorisotiimin töitä sesongin ja tilanteen mukaan painottuen erityisesti perheleirityön kehittämiseen. Työ sisältää leirien ja tapahtumien ennakkovalmisteluja ja jälkitöitä, asiakashankintaa, käytännön ohjaustyötä ja asiakaspalvelua, varusteiden ja aktiviteettipaikkojen ylläpitoa, aktiviteettien ja nuorisotyömme kehittämistä, harjoittelijoiden ohjausta sekä osaamisesta riippuen muita mahdollisia nuorisokeskuksen tehtäviä. Työ painottuu päiväaikaan, mutta sisältää harvakseltaan myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Edellytämme sinulta tutkintoa soveltuvalta nuorisoalalta, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, positiivista ja ratkaisukeskeistä asiakaspalveluhenkeä, englannin kielen taitoa ja niin aikuis-, kuin lapsiryhmänkin tiiminjohtamistaitoja sekä hyviä atk-taitoja ja kykyä omaksua uusia ohjelmia. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan harrastuneisuuden (esim. melonta, kiipeily, retkeily, maastopyöräily, kädentaidot…). Melonnanohjaajan ja köysitoiminnan ohjaajan koulutus tai halu kouluttautua näihin tehtäviin on edellytys tehtävässä toimimiselle.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin. Vuolle Setlementti on kolmannen sektorin toimija, jonka tehtävänä on toimia laaja-alaisena sosiaalisen hyvinvoinnin ja vapaan sivistystyön toimijana alueellaan.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen työn mukavassa tiimissä. Tukenasi on koko Pikku-Syötteen ammattitaitoinen henkilöstö. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Työ alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan 2023. Esitä meille palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut jo hakemusvaiheessa ja teemme valintamme heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tunnistat itsesi, jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.1.2023 mennessä osoitteeseen meilletoihin@pikkusyote.fi.

Vastaan kysymyksiisi 16.12.2023 asti kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi tai +358 44 786 1610 ja muina aikoina mika.pekkala@pikkusyote.fi  +358 50 336 2068.