Pikku-Syöte on avoinna – Tervetuloa luonnonhelmaan!

Pitkän odotuksen jälkeen avasimme jälleen hotellin ja sen palvelut sekä rinnetoiminnan asiakkaillemme perjantaina 19.2.!

Nyt on aika höllätä hetkeksi ja tulla nauttimaan Pikku-Syötteen tunturialueen henkeäsalpaavista maisemista sekä lumisesta ja rauhallisesta miljööstä. Meille voit tulla viettämään hiihtolomaasi tai mukavan touhukasta viikonloppua koko perheen voimin. Tarjolla on monenlaista talvitekemistä hiihdosta lasketteluun ja patikointiin. Meille on helppo tulla myös vain päivän ajaksi, sillä Oulusta ajaa Pikku-Syötteelle parissa tunnissa. Mukavaa talvipäivää voi viettää vaikkapa rinteisissä, hiihtämässä tai retkeilemässä ja nauttimalla päivän päätteeksi maittavan aterian ravintola Purossa.

Avajaispäivänä tarjolla suosittu pizzabuffa

Hotellin ravintola Puro avataan pe 19.2. klo 16.00. Ravintola palvelee majoittuvien asiakkaiden lisäksi myös lähellä mökkeileviä lomalaisia sekä alueen asukkaita. Ravintolassa on tarjolla päivittäin vaihtuva kotiruokalounas, päivällinen sekä pizza- ja snack-listat. Perjantaina 19.2. tarjolla on suurta suosiota saanut pannupizza-buffa klo 16.00 – 19.00!

Moni ei tiedäkään, että meiltä voi ostaa ruokaa myös mukaan. Ruokalistat löytyvät netistä ja kaikki ruoat ovat tilattavissa etukäteen hotellin vastaanoton numerosta. Tämä on esimerkiksi hiihtoloman mökkeilijöille hyvä juttu, kun aina ei jaksa tehdä ruokaa itse. Meiltä saa maukasta kotiruokaa mukaan järkevään hintaan, joten kyllähän sitä kannattaa kokeilla”, ravintolapäällikkö Ilkka Tuominen vinkkaa.

Tutustu ruokalistoihimme 

Parannuksia rinteisiin – tervetuloa laskemaan!

Pikku-Syötteen rinteet avataan perjantaina kello 15.00. Avajaispäivänä eturinteet ovat auki kello 15.00 – 18.00. Pikku-Syötteen rinnekautta on valmisteltu kesästä lähtien ja rinteisiin on tehty paljon parannuksia ja huoltotöitä.

Olemme muun muassa huoltaneet ja uudistaneet lumetuksessa tarvittavia kaivopumppuja ja vesilinjastoja, lippujärjestelmäämme sekä uusineet vuokraamo-kahvilarakennuksen katon. Lisäksi olemme uudistaneet valvontakamerajärjestelmäämme ja lisänneet kameroita, mikä parantaa turvallisuutta alueella merkittävästi,” rinnepäällikkö Jorma Tenhunen kertoo.

Tutustu rinteisiimme

Tervetuloa viettämään luminen hiihtoloma tai vauhdikas talvinen viikonloppu Pikku-Syötteelle!

Varaa lomasi tästä