PÄIVITYS 22.3: Pikku-Syöte keskeyttää laskettelukauden tältä keväältä

Pikku-Syöte on ryhtynyt toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. Pikku-Syötteen lisäksi myös monet muutkin Pohjois-Suomen suuret keskukset ovat päättäneet keskeyttää laskettelukauden tältä keväältä.

Tiedotetta editoitu! Rinteet ja vuokraustoiminta suljetaan aiemmasta uutisoinnista poiketen jo tänään sunnuntaina 22.3.2020. 

Pikku-Syöte sulkee rinnetoimintonsa ja vuokraamopalvelunsa tältä kaudelta sunnuntaina 22.3.2020. Koronaviruspandemian tartuntatilanne on pahentunut nopeasti ja terveysviranomaiset suosittelevat matkailun rajoittamista myös kotimaassa.

”Tämä on kaikin puolin ikävä tilanne sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme, mutta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ainoa oikea ja vastuullinen päätös,” Pikku-Syötteen johtaja Mika Pekkala toteaa.

Toistaiseksi Pikku-Syötteen hotelli, ravintola ja karavaani-alue palvelevat asiakkaita kutakuinkin normaalisti. Hotellilla ryhdyttiin jo hyvissä ajoin erityistoimenpiteisiin asiakkaiden hyvinvoinnin takaamiseksi muun muassa hygieniaa tehostamalla. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia erityisellä tarkkuudella ja tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Hotelli Pikku-Syötteen yleiset saunat, kuntosali, takkasauna, lasten leikkitila, kiipeilyseinä sekä caravanalueen saunat on suljettu (suihkut ovat käytössä).

Pohjois-Suomen hiihtokeskuksista myös Levi, Ylläs, Ruka, Pyhä, Ounasvaara, Pallas, Olos ja Luosto ovat tähän mennessä ilmoittaneet päättävänsä laskettelukauden 2019–2020.

Lisätietoja:

Mika Pekkala
Johtaja
Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte
p. 050 336 2068
mika.pekkala@pikkusyote.fi