Pikku-Syötteen hotelli- ja ravintolapalvelut aukeavat jälleen alkuvuodesta

Päivitetty 4.1.2021

 

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi Pikku-Syöte on suljettu vielä toistaiseksi. Pikku-Syöte ryhtyi jo aiemmin toimenpiteisiin epävarman koronatilanteen vuoksi ilmoittamalla rinne- ja vuokraamopalvelujensa aloituksen siirtämisestä helmikuulle 2021.

Pikku-Syötteen hotelli- ja ravintolapalvelut avataan jälleen tammikuun lopun-helmikuun alun aikana, tilanteen niin salliessa. Avauspäivämäärästä tiedotamme nettisivuillamme sekä some-kanavissamme tammikuun aikana.

Päätöksen taustalla on koronatapausten raju kasvu Oulussa sekä Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tuoreet suositukset koskien muun muassa ryhmäharrastustoimintaa.

Suurin osa asiakaskunnastamme tulee Oulun alueelta ja muista isoista kaupungeista. Lisäksi Pikku-Syötteen toiminnan yksi keskeisimmistä työmuodoista on ryhmätoiminta, kuten erilaiset leirit ja urheiluharrastustoiminta. Nyt, kun loppuvuoden isoimmat ryhmävaraukset on peruttu, meidän oli pakko tehdä tämä vaikea ratkaisu loppuvuoden osalta,” Pikku-Syötteen johtaja Mika Pekkala toteaa.

Emme ota enää uusia varauksia vastaan tälle vuodelle, vaan ajamme tällä hetkellä toimintaamme alas. Vallitseva tilanne on kaikin puolin ikävä sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme, mutta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ainoa oikea päätös meille,” Pekkala jatkaa.

Toistaiseksi vain Pikku-Syötteen karavaani-alue jatkaa palveluaan normaalisti. Karavaanareiden käytössä on huoltorakennus ja sen palvelut. Tilanteen niin salliessa rinnetoiminta tullaan avaamaan 19.2.2020.

Olemme toiveikkaita kevään suhteen ja uskomme, että pääsemme aloittamaan toiminnan normaalisti viimeistään alkukeväästä. Olemme jo ottaneet vastaan muun muassa leirikoulu- ja ryhmävarauksia, ja kun saamme vielä rinteetkin auki, niin tilanne on jo paljon parempi,” Pekkala summaa.

Lisätietoja:

Mika Pekkala
Johtaja
Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte
p. 050 336 2068
mika.pekkala(at)pikkusyote.fi