Polkujuoksulla extreme-fiiliksiä ja luontoelämyksiä

Upeisiin ruskan väreihin pukeutunut Pikku-Syöte sai polkujuoksuleirille joukon lajista kiinnostuneita harrastajia.

Leirin vetäjinä toimivat lajiin perehtyneet ammattilaiset Riikka Tulppo ja Maija Oravamäki. He kiittelivät Pikku-Syötteen tunnelmaa ja maastoja, jotka antavat mahdollisuuden monipuoliseen treeniin.

─ Täällä on sekä helppoja että teknisiä polkuja, ja myös nousumetrejä, Riikka Tulppo kuvaili.

Molemmat pitävät Pikku-Syötettä huippupaikkana luontoliikuntaan ja leireilyyn.

­─ Pikku-Syötteellä on aina niin hyvä fiilis, Maija Oravamäki kiitteli.

─ Pikku-Syöte on oivallinen paikka tulla pitämään leiriä. Täällä ollaan konkareita leirien järjestämisen suhteen, joten leirinvetäjillä on luottavainen mieli tulla, Riikka lisäsi.

Myös käytännön järjestelyt ovat naisten mukaan aina sujuvia. Ruoka ja majoitus on molempien mielestä huippuhyvää.

Luontoliikunta ja eräily ovat leiriohjaajien mukaan suosittuja, ja polkujuoksun kautta myös kaupunkilaiset pääsevät kokemaan luonnon kauneuden. Polkujuoksu on myös monipuolista liikuntaa.

­─ Polkujuoksusssa saa kokea jopa extreme-fiiliksiä. Polkujuoksusssa voi hakea itselle uusia haasteita esim. matkaa pidentämällä ja teknisempää reittiä hakemalla, Maija kuvaili.

Naiset kertovat, että luontoliikuntalaji houkuttaa samantyyppisiä ihmisiä yhteen paikkaan. Plussaa on myös, että laji on kaikille sopiva.

─ Laji koukuttaa monet, antaa upeita luontoelämyksiä ja tapahtumista saa samanhenkisiä ystäviä, hyvää kuntoa unohtamatta, luetteli Riikka.

Leiriohjaajat olivat innoissaan leiristä:

─ Pikku-Syötteen erämaahenkisyys ja rauhallisuus viehättävät, Maija summasi lopuksi.

Tule Pikku-Syötteelle nauttimaan tunturimaisemista ja ulkoilusta sekä hotelli- ja ravintolapalveluista. Varaa paikkasi vaikka syyslomaksi!