Rinnetoiminta auki poikkeuksellisesti vasta 19.2.

Kuluva vuosi on ollut meille kaikille hyvin poikkeuksellinen ja monelta osin haastava. Kesän ja syksyn ajan olemme olleet auki normaaliin tapaan, mutta koronan aiheuttama epävarmuus on näkynyt tilauskannassamme edelleen myös loppuvuonna.

Epävarmuus loppuvuoden osalta sekä ennusteet leudosta alkutalvesta ovat ajaneet meidät vaikean päätöksen äärelle rinteiden osalta. Näistä syistä ja turvataksemme palvelujemme normalisoituminen sekä hotellin, että rinteiden osalta mahdollisimman pikaisesti, olemme päättäneet siirtää rinnekauden avauksen alkuvuoteen 2021.

Olemme valmistelleet tulevaa rinnekautta kesästä lähtien sekä tehneet paljon parannuksia ja huoltotöitä rinteissä. Olemme muun muassa huoltaneet ja uudistaneet lumetuksessa tarvittavia kaivopumppuja ja vesilinjastoja, lippujärjestelmäämme sekä uusineet vuokraamo-kahvilarakennuksen katon. Lisäksi olemme uudistaneet valvontakamerajärjestelmäämme ja lisänneet kameroita, mikä parantaa turvallisuutta alueella merkittävästi. Jatkamme näitä aloittamiamme parannuksia rinteiden osalta, jotta voimme avata rinnetoiminnan entistä ehompana tulevalle kevätkaudelle. Avaamme rinnetoiminnan 19.2.2021.

”Tämä on todella harmillista myös meille, sillä olemme tehneet jo paljon töitä rinteiden avaamisen eteen. On kuitenkin todettava, että tämän hetkiseen varauskantaamme sekä rinteiden avaamiseen tarvittavien resurssien määrään peilaten meidän ei ole mahdollista avata rinteitä kuin vasta kevätkaudelle”, rinnepäällikkö Jorma Tenhunen toteaa.

Lue myös: Pikku-Syötteen hotelli- ja ravintolapalvelut kiinni loppuvuodeksi.