Leirikoulua ei aina tarvitse ajoittaa perinteisiin aikoihin keväälle tai syksylle, sillä sydäntalven leirikoulussakin on oma viehätyksensä. Otsalamppuretki pimeydessä, laskettelu tähtitaivaan alla, lumikenkäily satumaisissa tykkypuumaisemissa, metriset hanget ja revontulet luovat ihan omanlaisensa fiiliksen leirikoululle.

Leirikoulujen järjestäminen on meille tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Tunnemme leiriläisten tarpeet ja haluamme, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Toimintamme keskuksena siintää Pikku-Syötteen huipulla sijaitseva hotellimme, joka on kuin koti leirin ajan. Majoitus, ruokailu ja sisäaktiviteetit löytyvät kaikki saman katon alta kätevästi. Aktiviteettivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti aina sisäseinäkiipeilystä jousiammuntaan ja lumikenkäilyyn sekä toki lasketteluun. Kylmän sään sattuessa meiltä löytyy myös lämpimiä lainakamppeita, kuten haalareita ja kenkiä, joten palella ei tarvitse.

Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri teidän ryhmällenne mieluisimpia ohjelmavaihtoehtoja, joista oppilaat innostuvat jo ennen reissua.

 

Sydäntalven leirikoulutarjous

Hinta: 44 € /henkilö/vrk (norm. 49 € /hlö/vrk)
Voimassa viikot 44 / 2022 – 7 / 2023 (1.11.2022-19.2.2023)

Huom! Joka 17. osallistuja pääsee leirille maksutta!
Tarjous voimassa vain uusiin varauksiin.

Hintaan sisältyy:

  • majoitus (2-4 hengen huone)
  • täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala)

Aktiviteettitarjous:

  • kaikki leiriaktiviteetit puoleen hintaan kaikkiin kevään 2023 varauksiin.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi