Pikku-Syötteellä tapahtuu – kesän ohjelmaa

Pikku-Syöte tarjoaa pohjoisen kaipuuseen oivallisen ympäristön myös kesällä. Suomen eteläisin tunturialue ja maantieteellisesti virallisesti vaara, siintää Oulusta katsottuna vain parin tunnin ajomatkan päässä. Kauempaakin kannattaa tulla, sillä Syötteellä saa pysähtyä luonnon ja elämysten ääreen ilman ruuhkia tai paineita.

Syötteen alue kansallispuistoineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kotimaan matkailulle myös kesällä. Jo koskemattomassa luonnossa liikkuminen ja muistojen tallettaminen kameraan on elämys itsessään, mutta jännittävää tekemistä janoavallekin Pikku-Syötteeltä löytyy vaikka ja mitä – kaikkina vuodenaikoina. Pikku-Syöte on erityisen hyvä kohde perheille, lapsille ja nuorille, mutta kompaktien palveluiden ansiosta se on myös suosittu tapahtuma- ja kokouskeskus.

Valloita vaara pyörän satulalta tai patikoiden

Pikku-Syöte tarjoaa talviaktiviteettien lisäksi mahdollisuuden nauttia omasta ajasta, retkistä ja monipuolisista ulkoilma-aktiviteeteistä koko perheen voimin myös kesäisin ja syksyisin.

Sulan maan aikana Syötteen luonto kannattaa kokea upeiden patikointireittien lisäksi myös Fatbike -pyörän selästä. Hotellilta voi vuokrata pyörän, jonka leveillä maastorenkailla kesyttää haastavammatkin maastoreitit. Pyöriä voi vuokrata muutaman tunnin mittaisille reissuille tai useamman päivän pyöräilyretkille.

Hellepäivän helpotusta tuo pulahdus läheisellä Kovalammella.

Tämä kirkasvetinen tunturijärvi on noin 20 metriä syvä lampi, jonka loivasti syvenevä ranta sopii hyvin myös lapsiperheille. Rannassa on myös laituri, jota pitkin pääsee helposti hieman syvemmälle.

Metsähallitus sai kesällä 2020 valmiiksi uuden luontopolun Pikku-Syötteen huipulle.

Luontopolku päivitettiin uusin selkein, keltaisin merkein ja pienin reittimuutoksin. Polku on noin kaksi kilometriä pitkä ja reitin varrelta löytyy kaksi upeaa näköalapaikkaa, kuten upea Kirkkokallion näköalapaikka. Luontopolku on huippua kohden paikoittain hieman kivinen, mutta kuivalla kelillä soveltuu myös perheen pienimmille.

Maukasta kotiruokaa tai pizzaa mukaan Ravintola Purosta – vaikka mökille!

 

 

Hotellin Ravintola Puro tarjoaa hotellivieraille sekä lähialueen asukkaille ja matkailijoille konstailematonta, maukasta ja ravitsevaa ruokaa. Ravintolassa hyödynnetään aina kauden kasviksia sekä mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettua lihaa. Erikoisruokavaliot on myös otettu huomioon. Buffet- lounaan ja päivällisen hintaan kuuluu salaatin lisäksi myös leivät, juomat sekä jälkiruoka. Pizzalistalta löytyy pizzaa moneen makuun.

Moni ei tiedäkään, että meiltä voi ostaa ruokaa mukaan. Ruokalistat löytyvät netistä ja kaikki ruoat ovat tilattavissa etukäteen hotellin vastaanoton numerosta. Tämä on esimerkiksi mökkeilijöille hyvä juttu, kun aina ei jaksa tehdä ruokaa itse. Juhannuksena Ravintola Purosta voi tilata ja noutaa perheelle myös juhannusmenun. Kannattaa käydä tutustumassa tähän pakettiin ja tehdä juhannuksesta entistä helpompi tarjoilujen suhteen”, ravintolapäällikkö Ilkka Tuominen vinkkaa.

Ravintola Puro tarjoaa upean näköalan ja puitteet myös suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ryhmäruokailijoille voidaan myös räätälöidä ryhmän toiveita vastaava menu. Ravintolassa on A-oikeudet.

Pikku-Syötteen kesätarjous

Tutustu kesäajan tarjoukseemme ja tule nauttimaan Pikku-Syötteen rauhasta!

Tarjous on voimassa ajalla: 15.6. – 26.8.2022 (ei 18.-27.7.2022).

Standard- ja Comforthuoneet:

Ensimmäinen yö normaalihinnalla ja seuraavat yöt 2-h huoneessa -15 € /huone/yö ja 1-h huoneessa -10 € /huone/yö.

Hintoihin sisältyy majoitus, aamiainen, hotellin saunat ja kuntosalin vapaa käyttö. Tarjous koskee vain uusia varauksia.

Lue lisää

Tervetuloa Pikku-Syötteelle!