Slide

Kokoukset ja juhlat

Pikku-Syöte tekee tilaisuudestasi elämyksen

Irtaudu arjesta, hyppää hetkeksi sivuun hektisestä aikataulusta ja tutusta toimistohuoneesta. Olemme rennon tunnelman ja kompaktien mutta monipuolisten palveluiden luonto- ja elämyskohde jokaiselle vierailijalle. Kokoustajalle olemme lisäksi inspiroiva ympäristö, joka virittää koko porukan uuteen mielentilaan. Pysähtyminen ympäröivän luonnon syliin voi tarjota kaivatun hetken kiireisen arjen keskellä. Luovuus löytyy avaamalla mieli elämän ihmeellisyydelle, jota Pikku-Syötteen tunturialueen maisemat parhaimmillaan edustaa. Tehot kaivetaan esiin hyvinvoinnin ja virkistymisen kautta. Olisiko teillä inspiroitumisen paikka?

 

Pyydä kokoustarjous

Hotellista löytyy 6 erilaista kokoustilaa, joista isoimpaan, Syötesaliin mahtuu jopa 250 henkilöä. Syötesali yhdessä Ravintola Puron kanssa tarjoaa myös mahtavat puitteet perhejuhlien, häiden ja muiden isompien tilaisuuksien järjestämiseen.

Luonnonhelmasta löytyy myös upeita vihkipaikkoja. Kysy lisää niin kokous- kuin juhlapakettiemme tarjonnasta myyntipalvelustamme myyntipalvelu@pikkusyote.fi.

Hotelli Pikku-Syötteen myyntipalvelu
myyntipalvelu@pikkusyote.fi
p. 08 815 4100