Slide

Hyvää yötä ja päivää näissä tiloissa

Täällä on tilaa viihtyä, touhuta ja rentoutua, toivotamme teidät tervetulleiksi. Meillä ei ole vieraita, täällä ollaan tuttuja jo ovelta moikattaessa.

Majoitus ja muut tilat

Päivät ja yöt Pikku-Syötteellä piristävät arkea. Lämminhenkisen ja luonnonläheisen hotellimme tiloissa mahtuu touhuamaan ja majoittumaan isollakin porukalla.

Meillä käy niin urheiluseurat, leiriläiset kuin koululuokat viihtymässä ja kokemassa uutta ympäri vuoden. Täällä viihtyy myös perheet, luonto- ja elämysmatkailijat sekä urheilun harrastajat. Kaikille löytyy tilaa toimia ja yöpyä esteettömästi – hyvän fiiliksen Pikku-Syöte kuuluu kaikille.

Hotellistamme löytyy tilavia hotellihuoneita yhteensä 82 kpl ja majoitustilaa yhteensä jopa 230 henkilölle. Myös nelijalkaiset ystävämme on huomioitu lemmikkihuoneilla.

Majoitusasiakkaidemme käytössä on veloituksetta langaton internet, saunat ja kuntosali. Ravintola Puro palvelee asiakkaita aamiaisesta iltapalaan.

Hotellimme ryhmätilat ja liikuntasali mahdollistavat monenlaista tekemistä myös sisätiloissa, mikä on onni Suomen ailahtelevaisen sään tuntien.

82 hotellihuonetta

230 hengelle majoitustilaa

7 lemmikkihuonetta

2 leikki- ja ajanviettotilaa lapsille ja nuorille

Kuntosali

Iso liikuntasali

Ravintola ja kahvila

3 isoa saunaa

Tutustu hotellin tiloihin