Slide

Leirikoululaisten kokemuksia


Oppilaiden kokemuksia leirikouluista Pikku-Syötteellä.

MEIDÄN LUOKAN LEIRIKOULU

Lähdettiin maanantaina kahdeksan aikaan leirikouluun Pikku-Syötteelle.
Matka kesti noin 2h. Matka ei ollut mielestäni pitkä matka.

Kun oltiin perillä saatiin avaimet huoneisiin ja vietiin sinne tavarat. Huoneet oli siistit ja hienot. Sen jälkeen oli leirikouluinfo. Infossa kerrottiin kaikki säännöt.

Sen jälkeen oli tiimitehtävät ulkona, ne oli tosi kivoja. Sen jälkeen oli sisäseinäkiipeily ja pääsin puoleen väliin. Sitten oli kodalla iltapala. Iltapalan jälkeen oli puhelintunti. Sitten aloin nukkumaan. Tiistaiaamuna meillä oli syöteolympialaiset. Sitten oli patikkaretki ja käveltiin vähä reilu 3km. En pitänyt kovin patikkaretkestä kun lenkkarit kastu. Sen jälkeen oli RC-autoilu. Sen jälkeen tehtiin saippuaa ja tein limen väristä saippuaa. Sitten oli sauna ja taas puhelintunti. Sitten aloin nukkumaan.

Keskiviikkoaamuna piti siivota huoneet. Sen jälkeen oli korikiipeily. Meidän luokan ennätys oli 14 koria. Kun oli minun vuoro sain 21 koria kiivettyä, eli kaikki korit, vaikka ampiainen pyöri mun ympärillä joten korit meinasi kaatua. Sen jälkeen lähdimme kotiin päin.

OLI KIVAA!

Neea 4C

MEIDÄN LUOKKARETKI

Aamulla söin lettuja ja kaakaota . Sitten lähdin bussiin klo 8:15, sitten syötiin noin klo 11:00. Meidän huoneessa oli kaksi kerrosta. Huoneet olivat siistit ja näköala oli hyvä. Minun huoneessa oli minun lisäksi kolme tyttöä.

Klo 12:00 oli leirikouluinfo. Mutta ennen kun mentiin infoon minä ja mun kaveri karkkihumalat. Jossain vaiheessa ostettiin pehmolelut, mä ostin kaks pikku poroa. Eka poro oli pehmo jolla oli lötkökorvat, toinen oli Pörrö. Sitten minä ja mun kaveri oltiin toisella kerroksella ja meidän huoneen numero oli 320. Sitten mentiin leirikouluinfoon.

Infon jälkeen oli puistossa tiimitehtävät. esim. oli että köyttä ei saanut alittaa tai hypätä joten tehtiin nostoja. Sitten oltiin sisäseinäkiipeilyä. Pääsin puoleen väliin. Se oli yllättävän hauskaa puuhaa. Sitten oli vapaa aika ja sitten mentiin puistoon. Sen jälkeen otetiin mehua ja leipää ja paistetiin makkaraa. Sitten oli puhelintunti ja nukkumaan.

Meillä oli valo-ongelmia. Minä ja yksi toinen tyttö haluttiin valoa mutta kaksi muuta ei halunnut, joten ope tuli sinne . Aamulla söin ja oli Syöte-olympialaiset . Meidän ryhmässä oli 2 tyttöä ja 2 poikaa, me oltiin apinajoukkue. 1. oli pärinäjoukkue, 2. oli pärinät, 3. oli sipulit ja 4. oli apinat.

Sitten mentiin vuorelle lenkille oli hienot maisemat ja jännitystä oli riittävästi vuorella. Kun tultiin, oltiin litimärät. Sitten me syötiin. Sitten oli Rc-autoilu mutta se ei oikeen suiunu tytöiltä ja monet ei tykänny siitä joten me letitettiin salin nurkassa. Sitten oli saippuapaja, se oli ihana 6/5, mä tein limen vihreen simpukan jossa oli glitteriä . Sitten syötiin, sen jälkeen oli sauna mutta mä ja yks toinen tyttö oltiin puistossa ja ostettiin suklaapatukat. Sitten oli puhelintunti mutta siellä tuli poikaäxidentti. Sitten jäätin vasta klo 00:00 nukkumaan koska oli taas valo ongelmia . Syötiin ja oltiin korikiipeilyä se oli oikeesti ihan parasta. Aluksi korikiipeily kuulostaa ja näyttää tyhmältä mutta se on ihanaa . Sitten saatiin saippuat ja mentiin kotiin. Reissu oli ihana ja paras.

  • Ohjaajat oli parhaat kiltit ja mukavat Kimmo ja Jonna
  • Hotelli oli isompi miltä näytti koska siinä oli alas päin kerroksia
  • Maisemat on todella kauniit kaikissa huonessa
  • Ruoka oli todella hyvää ps: aina oli hyvää jälkkäriä
  • Siellä oli myös pingisaula ja kioski ja matkamuistokiska joka oli ihana

T: Helena

MEIDÄN LUOKAN LEIRIKOULU

Maanantaina lähdimme Pikku-syötteelle ja matka kesti noin 2h . Sitten kun päästiin perille meillä oli ruokailu. Sen  jälkeen meillä oli leirikoulu info. Sitten päästiin omiin huoneisiimme. Huoneet oli siistit ja hienot. Sitten meillä alkoi tiimitehtävät ulkona. Pidin niistä tosi paljon.

Sitten meillä alkoi sisäseinäkiipeily ja pääsin melkein kattoon. Sen jälkeen mentiin kodalle syömään iltapalaa. Sitten oli puhelintunti. Sitten menin nukkumaan. Tiistaiaamuna meillä oli Syöteolympialaiset. Sitten oli patikkaretki ja käveltiin vähän reilu 3km. En pitänyt patikkaretkestä. Sitten meillä oli RC-autoilua. Sen jälkeen tehtiin saippuaa ja tein siitä limen vihreän. Sen jälkeen oli sauna ja sitten taas puhelintunti. Sitten menin nukkumaan. Keskiviikkona piti siivota omat huoneet ja sitten oli huoneiden luovutus. Sen jälkeen oli Korikiipeilyä ja sain 11 koria. Sitten lähdettiin kotia kohti.

OLI KIVAA!

Viivi 4c