Slide

Kohteena hyvä fiilis!

Tutustu toimintaamme, ajankohtaisiin tapahtumiimme ja avoimiin työ- ja harjoittelupaikkoihimme!

Mikä Pikku-Syöte?

 

Pikku-Syöte on Pudasjärven upeissa tunturimaisemissa sijaitseva nuoriso-, matkailu- ja vapaa-ajankeskus. Olemme yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymästä nuorisokeskuksesta, jonka tehtävänä on tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä.

Pikku-Syöte pitää sisällään majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoavan hotelli Pikku-Syötteen, hiihtoladut, luonnon tarjoamat ulkoilumahdollisuudet sekä monipuolisen aktiviteettitarjonnan jousiammunnasta seinäkiipeilyyn. Asiakaskuntamme muodostuu matkailijoiden lisäksi muun muassa kunnallisista toimijoista, yrityksistä, yhdistyksistä ja oppilaitoksista.

Pikku-Syöte kuuluu Vuolle Setlementti –konserniin, joka on Oulussa vuonna 1944 perustettu yleishyödyllinen kansalaisjärjestö. Vuolteen toiminta koostuu neljästä osa-alueesta, joita ovat: yleissivistävää koulutusta tarjoava Vuolteen opisto, yksilön voimavaroja vahvistavia palveluita tarjoava Hyvinvointipalvelut, Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte sekä terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava Kandela terapiapalvelut. Vuolle on mukana rakentamassa tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön ja yhdenvertainen, yhteisöllinen, sosiaalisesti oikeudenmukainen ja ekologisesti kestävä yhteiskunta.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeemme tilaajana saat tuoreimmat tiedot Pikku-Syötteen tarjouksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeen noin neljä kertaa vuodessa.