Slide

Rippileirit

“Ihan paras rippileiri!”

Haluamme kuulla nämä sanat nuorten suusta, kun leiri päättyy ja huudetaan ovelta viimeiset heipat. Vuosien työ rippileirien järjestäjänä antaa varmuutta toimintaan ja nuorten ihana palaute tuo aina hymyn huulille. Valitsemalla Pikku-Syötteen rippileirinne kohteeksi onnistutte varmasti!

Tarjoamme paljon hyviä palveluita ja elämyksiä, mutta ennen kaikkea välitämme siitä, mitä teille kuuluu. Olemme sydämellämme mukana toimimassa nuorten kanssa ja meille on tärkeää kohdata jokainen hänen omista lähtökohdistaan. Voimme luvata, että täällä teistä välitetään.

Pikku-Syötteen rippileirit neljällä sanalla

Välittävä

Turvallinen

Elämyksellinen

Luonnonmukainen

Puitteet

Sitten ne käytännön asiat. Rippileirin kannalta puitteemme ovat aivan ihanteelliset. Koko toiminta keskittyy Pikku-Syötteen huipulla sijaitsevan hotellin katon alle ja lähiluontoon. Hotelli itsessään on kuin koti leirin ajan, täällä hiippaillaan rennosti villasukissa ja punkataan kaikki saman käytävän varrella. Ja tänne mahtuu – jopa kaksisataa leiriläistä kerralla. Ruokaakaan ei tarvitse metsästää, vaan astella hotellin ravintolaan täyttämään kupunsa ravitsevalla ja maittavalla appeella.

Aktiviteetit

Sisätiloista löytyy myös monenlaista harrastusmahdollisuutta ja tiloja ryhmätehtäviin. Miltä kuulostaisi jousiammunta tai vaikkapa seinäkiipeily? Lähialueen ihmeellinen luonto tarjoaa elämyksiä ympäri vuoden kutsuen retkeilemään, hiihtämään ja laskettelemaan. Illalla on ihana rentoutua nuotion loimusta nauttien.

Ja ne aktiviteetit – niitähän riittää! Tutustukaa ja valitkaa teidän porukallenne sopivat elämykset ja yhdistäkää rippileiriin!

Tutustu aktiviteetteihimme

Riparille mihin vuodenaikaan tahansa

Miltä kuulostaisi lasketteluripari loppiaisena tai hiihtolomalla? Tai kesälomaripari yöttömän yön aikaan tai syysripari ruskan hehkussa? Rippileirejä järjestetään kaikkina lasten loma-aikoina, seurakunta voi valita itselleen sopivan järjestämisajankohdan. Tarjoamme mukavia etuja ja esimerkiksi nuorisohintaisia lippuja rinteisiin leiriläisille.

Kesäisin on hyvä idea yhdistää Pikku-Syötteellä järjestettävään ripariin vaikkapa päiväretki tai vaellus kansallispuistoon varaustupia hyödyntäen. Myös urheiluriparille olemme loistava kohde, upeat harjoittelupuitteet saavat monet urheiluseurat suosimaan Pikku-Syötettä.

Seurakunnille tiedoksi, että meillä onnistuu myös muut leirit ja tapahtumat, kuten kerhonohjaajan koulutus tai isoskoulutusviikonloppu.

Pyydä tarjous

PIKKU-SYÖTTEEN VIHREÄT RIPARIT

Puhtaan luonnon ja silmänkantamattomiin avautuvan erämaan ympäröimä leirikeskuksemme on ainutlaatuinen Vihreä ripari -kohde.

Lue lisää EVL:n vihreästä riparista

Toteutamme EVL:n Vihreä ripari-konseptia rohkaisemalla rippikoululaisia pohtimaan omaa luontosuhdettaan sekä kunnioittamaan ja pitämään huolta ympäröivästä luonnon kauneudesta. Meiltä löytyy sopivat tilat, aktiviteetit ja paikallistuntemus onnistuneen vihreän riparin järjestämiseen.

Ole yhteydessä ja suunnitellaan teille yhdessä Vihreä ripari!

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi