Slide

Urheiluleirit

Urheilu on parasta hyvällä fiiliksellä!

Tulkaapa happihyppelylle ja treenaamaan näihin maisemiin! Täällä on ilo lenkkeillä ja harjoitella – puhdas tunturi-ilma, silmänkantamattomiin polkuja tallattavaksi, ja mitkä näkymät! Puitteet majoituksen ja ravinnon suhteen ovat myös kohdallaan, kun kotina leirin ajan toimii Pikku-Syötteen huipulla sijaitseva hotelli. Mitä muuta voisi enää toivoa?

Urheilu on parhaimmillaan tosi kivaa ja kehittävää. Moni nuori harjoittelee tavoitteellisesti ja odottaa myös itseltään paljon. Elämä on silloin täynnä intohimoa, suuria tunteita ja suoritusta. Kun onnistumisten ja pettymysten myllertämä olo valtaa mielen, nuori voi olla hämillään. Lisätään soppaan vielä muuttuvan maailman haasteet ja sosiaaliset paineet, ollaan melkoisessa pyörityksessä. Onneksi nykyään ymmärretään tuen ja ohjauksen tarve myös nuorten urheilijoiden kohdalla. Mentaalivalmennus on tärkeä osa hyvinvointia ja nuorten kohdalle osataan pysähtyä katsomaan kokonaisuutta. Miten voit tänään?

Hyvän fiiliksen urheiluleiri syntyy huikeista puitteista, treenikavereista ja osaavasta ohjauksesta. Saatamme teidät mielellämme perinteisten harjoitteiden lisäksi seikkailuidemme pariin nostamaan sykettä hieman eri tavalla. Tutun leirikokonaisuuden yhteyteen lisätään elementtejä sosiaalisesta nuorisotyöstä, jolloin opitaan yhdessä luontevasti henkisen jaksamisen ja arjen hallinnan työkaluja. Tästä on hyötyä vielä pitkäksi aikaa!

Tutustu tiloihimme

Urheiluseurayhteistyö

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita ja yhteistyön muotoja. Ole yhteydessä, niin etsitään juuri teidän seuralle sopiva yhteistyön muoto.

”Pikku-Syötteeltä löytyy erinomaiset maastot sekä toimiva ylläpito ja yhteistyö monen vuoden kokemuksella.
Suosittelen Pikku-Syötettä leirikohteeksi”

Marko Törmänen OTC

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi