Slide

Tunturikoulu

Arki ja opinnot sujuvat kylän koulussa

Luonto kutsuu, mutta arki estää lähtemästä? Tarjoamme ainoana kohteena Suomessa mahdollisuuden esi- ja alakouluikäisille lapsille tulla opiskelemaan kouluumme, kun perhe haluaa työskennellä ja viettää aikaa arkipäivisin Pikku-Syötteellä. Halajaako mielesi tunturialueen maisemiin, tekisikö mieli hypätä hetkeksi koko perheellä luonnon helmaan? Jos teet vaikka etätöitä päivät ja lapset käyvät tunturikoulussamme, voitte nauttia alueen tarjonnasta ja maisemista vapaa-aikananne todella helposti. Tunturikoulu on hyvä vaihtoehto myös niille, joiden työ on sesonkiluontoista ja lapset tarvitsevat opiskelupaikan tunturissa. Tunturikoulu itsessään on myös lapselle mielenkiintoinen kokemus, sillä opetuksessa havainnoidaan ja liikutaan paljon luonnossa.

Tunturikoulun ansiosta perheen aikuiset voivat joko lomailla tai työskennellä Syötteen alueella, ja perheen pienimmät käydä esi- tai alakoulua. Pikku-Syötteen tunturikoulu toimii Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syötteen tiloissa, kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kysy lisätietoja ja tule nauttimaan aktiivisesta luontolomasta tai arjesta koko perheen kanssa respa@pikkusyote.fi

Pikku-Syötteen koulussa on luokat esikoulusta kuudenteen luokkaan. Oppilaita on normaalikouluaikoina alle 20 ja koululaiset on jaettu kahteen eri luokkaan. Esikouluikäiset – 2 lk. ja 3.lk- 6lk. ovat oma luokkansa. Koulu on perinteinen kyläkoulu.

Lisätietoja ja varaukset rehtori: mari.laakkonen@pudasjarvi.fi

Koulun hinta on 15 €/päivä. Hinta sisältää opetuksen ja kouluruokailun.