Slide

Harrastetilat

Pikku-Syötteeltä löytyy monenlaisia harrastetiloja niin sisältä kuin ulkoakin.

Harrastetilat sisällä

Syötesali

Suurin ryhmätilamme on Syötesali. Uusittu av-tekniikka ja iso valkokangas mahdollistavat monenlaisten live- ja etätapahtumien järjestämisen, sekä esimerkiksi elokuvien näyttämisen. Tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä.

Syötesalin varustukseen kuuluu myös iso määrä erilaisia liikuntavälineitä. Salissa voi pelata monenlaisia pelejä ja esimerkiksi ohjattu jousiammunta järjestetään pääsääntöisesti Syötesalissa.

Pelitila

 

Taidepaja

Sisäseinäkiipeily

Harrastetilat ulkona

Kota

Nuotiopaikka

Ulkopelikenttä ja leikkipaikka

Suuri hiekkakenttä sijaitsee n. 150 metrin päässä hotellistamma ja lasten leikkipaikka sijaitsee hotellin vieressä. 

Hiekkakentällä on sulan maan aikaan jalkapallomaalit, joten jalkapallo onnistuu myös tunturiloman aikaan. Tokihan kentällä mahtuu liikkumaan vaikka minkä lajin parissa. Järjestämme ulkopelikentällä varauksesta myös korikiipeilyä nuorisoryhmille sekä pienemmille porukoille.

Lasten leikkipaikalta löytyy muun muassa kiipeilytelineitä, keinuja ja hiekkalaatikko.

Uimaranta

Hellepäivän helpotusta tuo pulahdus läheisellä (2km) Kovalammella. Tämä kirkasvetinen tunturijärvi on noin 20 metriä syvä lampi, jonka loivasti syvenevä ranta sopii hyvin myös lapsiperheille. Rannassa on myös laituri, jota pitkin pääsee helposti hieman syvemmälle.

Auto pitää jättää hieman kauemmas tien varteen, sillä uimarannan vieressä ei ole paikoitusta, mutta kävellen pääsee paikalle hyvin.

Luontopolut

Luontopolku on päivitetty uusin selkein, keltaisin merkein ja pienin reittimuutoksin. Polku on noin kaksi kilometriä pitkä ja reitin varrelta löytyy kaksi upeaa näköalapaikkaa, kuten upea Kirkkokallion näköalapaikka. Luontopolku on huippua kohden paikoittain hieman kivinen, mutta soveltuu myös perheen pienimmille.