Slide

Leirikoulu, jonka muistat!

Tähtäimessä ikimuistoinen leirikoulukokemus, joka ei hevillä unohdu? Tervetuloa meille!

Leirikoulut

Kutsumme teidät meille hengähtämään ja seikkailemaan. Leirikoulujen järjestäminen on meille tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta, ja jos palautteeseen on uskominen, suosiomme perustuu rentoon meininkiin, kompaktiin ja turvalliseen ympäristöön sekä vertaansa vailla oleviin elämyksiin.

Tunnemme leiriläisten tarpeet ja osaamme kohdata jokaisen omana itsenään, ilman paineita tai odotuksia. Haluamme, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Leirikoulut on suunniteltu ja järjestetty ammattitaitoisten ohjaajiemme toimesta pääasiassa 3. – 7. luokkalaisille oppilaille, mutta räätälöimme leirikoulun halutessanne myös muille ryhmille.

Tutustu leirikoulutoimintaamme

Kohota ryhmänne fiilistä aktiviteeteilla
ja valitse teille sopivat teemat:

Luonto

Taide

Ympäristötaide

Liikunta

Sosiaaliset taidot

Eräseikkailu

Oletko kiinnostunut saamaan lisää avaimia koululaisen hyvinvoinnin edistämiseen? Leirikoulun sisältöä voi rakentaa sosiaalisen vahvistamisen työkalupakkia hyödyntäen, jolloin leirikoulun ohjelmaan voi valita esimerkiksi omiin tunteisiin, vahvuuksiin, taitoihin tai koulukiusaamiseen liittyviä kokonaisuuksia. Olemme asiantuntevaa ja leppoisaa porukkaa, meiltä voit kysyä matalalla kynnyksellä mieltäsi askarruttavista asioista. Suunnitellaan juuri teidän porukallenne paras mahdollinen leirikoulu.

Tilaa esittely!

Harkitsetko Pikku-Syötettä leirikoulunne kohteeksi? Tulemme mielellämme esittelemään Pikku-Syötteen leirikoulua opettajainhuoneisiinne. Esittelyssä saatte koulullenne tietopaketin sekä esittelymateriaalin Pikku-Syötteen leirikouluista ja sen monista mahdollisuuksista. Mikä aika teille sopisi parhaiten?

 

Hinnat täysihoidolla
alkaen 69 €/hlö/vrk.

Sisältää majoituksen, aamupalan,
lounaan, päivällisen ja iltapalan.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi