Slide

Koululaisten sporttipäivä

Naurua, jännitystä ja uusia kokemuksia porukalla – niistä on koululaisten sporttipäivä tehty! Valitkaa luokallenne mieluiset aktiviteetit ja tulkaa viettämään touhukas päivä kanssamme. Yllätytte varmasti iloisesti tarjonnastamme.

Tuumasta toimeen ja hauskanpitoon. Mukana menossa innostavat ja asiantuntevat ohjaajamme, jotka tietävät miten jännitys ja hauskuus mahtuvat ikätasoon sopien ja yksilöllisesti huomioiden samaan päivään. Aktiviteettiemme ytimessä on aina hyvä ja rento fiilis, yhteishengen nostatus ja lasten hyvinvoinnin edistäminen. Myös maistuva ruoka kuuluu onnistuneeseen päivään. Ruokailut onnistuvat meilleä helposti ja edulliseen hintaan.

Sporttipäivä koululaisryhmille:
10 € /henkilö/ aktiviteetti.

Räätälöimme aktiviteetit tarpeenne mukaan.

Esimerkkejä hauskoista aktiviteeteistamme

Lumikenkäily

Aisti pohjoisen talvipäivän todellinen tunnelma lumikenkäretkellämme. Pihastamme alkaa yksi Syötteen upeimmista lumikenkäilymaastoista. Ohjelmaan voidaan yhdistää esimerkiksi makkaranpaistoa tai napata retkieväät matkaan nuorisokeskuksesta.

Seinäkiipeily

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji. Seinällä on useita eritasoisia reittejä ja kiipeilytilasta löytyy myös boulderointiluola. Kiipeilyn ohjaajina toimivat Suomen kiipeilyliiton kouluttamat kiipeilytoiminnan ohjaajamme.

Jousiammunta

Jousiammunta on hauska ja innostava liikuntamuoto, joka kehittää erinomaisesti lihaskuntoa, keskittymistä ja ryhtiä. Ohjelman aluksi opetellaan ampumistekniikkaa ohjaajan kanssa kädestä pitäen. Lopuksi mitellään taitoja leikkimielisessä jousiammuntakilpailussa.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi