Slide

Koululaisten sporttipäivä

Naurua, jännitystä ja uusia kokemuksia porukalla – niistä on koululaisten sporttipäivä tehty! Valitkaa luokallenne mieluiset aktiviteetit ja tulkaa viettämään touhukas päivä kanssamme. Olemme myös paljon muutakin kuin laskettelukeskus, yllätytte varmasti iloisesti tarjonnastamme.

Tuumasta toimeen ja hauskanpitoon. Mukana menossa innostavat ja asiantuntevat ohjaajamme, jotka tietävät miten jännitys ja hauskuus mahtuvat ikätasoon sopien ja yksilöllisesti huomioiden samaan päivään. Aktiviteettiemme ytimessä on aina hyvä ja rento fiilis, yhteishengen nostatus ja lasten hyvinvoinnin edistäminen. Myös maistuva ruoka kuuluu onnistuneeseen päivään. Ruokailut onnistuvat meilleä helposti ja edulliseen hintaan.

Sporttipäivä koululaisryhmille:
10 € /henkilö/ aktiviteetti.

Jos et halua rinteeseen,
muutakin tekemistä löytyy!

Räätälöimme aktiviteetit tarpeenne mukaan.

Esimerkkejä hauskoista aktiviteeteistamme

Lumikenkäily

Aisti pohjoisen talvipäivän todellinen tunnelma lumikenkäretkellämme. Pihastamme alkaa yksi Syötteen upeimmista lumikenkäilymaastoista. Ohjelmaan voidaan yhdistää esimerkiksi makkaranpaistoa tai napata retkieväät matkaan nuorisokeskuksesta.

Seinäkiipeily

Seinäkiipeily on rohkeutta, notkeutta ja voimaa kehittävä laji. Seinällä on useita eritasoisia reittejä ja kiipeilytilasta löytyy myös boulderointiluola. Kiipeilyn ohjaajina toimivat Suomen kiipeilyliiton kouluttamat kiipeilytoiminnan ohjaajamme.

Jousiammunta

Jousiammunta on hauska ja innostava liikuntamuoto, joka kehittää erinomaisesti lihaskuntoa, keskittymistä ja ryhtiä. Ohjelman aluksi opetellaan ampumistekniikkaa ohjaajan kanssa kädestä pitäen. Lopuksi mitellään taitoja leikkimielisessä jousiammuntakilpailussa.

Laskettelu

Vauhtia ja turvallisia kurveja! Pikku-Syöte on laskettelijalle upea yhdeksän rinteen keskus, joka levittäytyy kauniiseen tunturimaastoon tarjoten lapsille hauskoja talvipäiviä rinteessä. Suosittelemme sopivat rinteet ikä- ja taitotasoon nähden ja tarvittaessa opastamme lajin pariin (kysy tarjousta erillispalveluista). Elämä on parempaa alamäessä!

Sporttipäivähinnasto

Hissilippu
Opettajat maksutta
10 €
Laskettelupaketti
12 €
Lautailupaketti
12 €
Kypärä
3 €
Maastohiihtopaketti
12 €
Laskettelukoulu suksilla
Minimi 5 henkilöä
10 €
Laskettelukoulu laudalla
Minimi 5 henkilöä
27 €

Ruokailut

Sporttipäivän lounas
Hotelli Pikku-Syötteen Ravintola Purossa (yksi opettaja veloituksetta joka 16 oppilasta kohden). Kuljettaja ruokailee ryhmän mukana veloituksetta (ruokailukuponki Pikku-Syötteen ala-asemalta ryhmän saapuessa).
5 €
Sporttipäivän päivällinen
Hotelli Pikku-Syötteen Ravintola Purossa (yksi opettaja veloituksetta joka 16 oppilasta kohden). Kuljettaja ruokailee ryhmän mukana veloituksetta (ruokailukuponki Pikku-Syötteen ala-asemalta ryhmän saapuessa).
6 €

Ota yhteyttä, kerron lisää!

Asiakkuuspäällikkö Anne Brandt

+358 50 363 0999
anne.brandt@pikkusyote.fi