Slide

Perhe- ja lastenleirit

Tehty lapsiperheille ja leireille

Eikö tunnukin ihanalta saapua paikkaan, jossa lapsiperheiden tarpeet on huomioitu, eikä tarvitse stressata. Palvelut löytyvät läheltä, kaikkialla on tilaa liikkua ja hengittää. Lapset viihtyvät sisä- ja ulkoleikkipaikassa sekä lähiluonnossa seikkaillen. Kun lapset viihtyy, kaikki viihtyy!

Pikkusen paremmat leirit

Järjestämme ohjattuja leirejä ala-asteikäisille lapsille ja nuorille. Leiripäivät ovat täynnä mukavaa ohjattua tekemistä luonnossa ja sisäaktiviteettien parissa – liikkuen ja leikkien. Hotellimajoituksen ja kuljetuksen lisäksi leirihintaan sisältyy aamusta iltaan terveellinen ja maukas ruoka, joka virittää kehon ja mielen vastaanottavaiseksi päivän elämyksille.

Tykkäämme pitää homman leppoisana, ja hyvällä suunnittelulla ja huolenpidolla homma pysyykin hienosti käsissä puristamatta. Lähtökohtamme on tarjota lapsille ja nuorille paikka, jossa voi turvallisesti sekä seikkailla että hengähtää. Ammattitaitoiset ohjaajamme ovat aivan huikeita tyyppejä ja pitävät huolta lasten tarpeista koko leirin ajan!

Myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Kun lapsi leireilee, vanhemmat voivat kokea Syötteen upean ja monipuolisen tunturiluonnon vaikkapa Fatbiken selästä tai patikoiden! Meillä voit myös tehdä etätöitä helposti! Vuonna 2023 Pikku-Syötteellä järjestetään perheleirimuotoisia tuettuja valmennuksia kohdennetulle ryhmälle.

Leirikoululaiset seinäkiipeilemässä Pikku-Syötteellä

Lasten leirit

Tutustu ajankohtaisiin leireihimme tästä

Tapahtumat