Slide

Kokoustilat

Pikku-Syötteeltä löytyy monipuoliset tilat erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Koko hotellissa on ilmainen WLAN- yhteys.

Saatavilla olevat kokousvälineet: Videotykki, kannettava tietokone, valkokangas, piirtoheitin, fläppitaulu, tussitaulu, äänentoisto

Tarkista ja varaa tekniikka tilavarauksen yhteydessä.

Syötesali

Jopa 250 henkilön tilaisuuksiin sopiva monitoimisali. Uusittu av- tekniikka ja iso valkokangas tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia elokuvien näyttämisestä etäyhteyksiin. Syötesaliin saadaan eri pöytämuodoilla sopimaan n. 160 henkilön tilaisuuksia. Syötesali sijaitsee vastaanottoa vastapäätä.

Hilla

Perinteinen kokoustila, joka voidaan myös yhdistää yhdeksi n. 80 henkilön kokoustilaksi Karpalon kanssa. Hilla ja Karpalo tarjoavat rauhalliset puitteet ja näissä tiloissa kaikki kokousvälineet ovat käytettävissänne.

Karpalo

Perinteinen kokoustila, joka voidaan myös yhdistää yhdeksi n. 80 henkilön kokoustilaksi Hillan kanssa. Hilla ja Karpalo tarjoavat rauhalliset puitteet ja näissä tiloissa kaikki kokousvälineet ovat käytettävissä.

Valokki

Upealla maisemalla varustettu luokkatyyppinen kokoustila, ihan lähellä vastaanottotiloja. Valokista löytyy kaikki kokousvälineet ja se soveltuu, riippuen tilaisuuden luonteesta, jopa 50 hengen kokoustilaksi.

Kaarnikka

Alakerrassa sijaitseva kokoustila. Parhaimmillaan 30 henkilön maisemallinen kokoustila on muunneltavissa eri pöytämuodoilla moniin tilaisuuksiin sopivaksi.

Takkahuone

Pidä kokousta takkatulen äärellä. Takkahuoneessa on kokouspöytä 16 henkilölle, pieni baarikeittiö sekä muutama nojatuoli ja sohvanurkkaus. Takkahuoneessa voidaan tarvittaessa käyttää samassa yhteydessä olevia pukuhuoneellisia saunatiloja ja lisäksi tilojen yhteydestä löytyy terassi hienoilla maisemilla.