Slide

Juhlapalvelut

Erityislaatuinen, hyvän fiiliksen juhlapaikka

Ilahdumme huomatessamme, kuinka paljon meille tullaan järjestämään tärkeitä perhejuhlia ja häitä. Niin pienet kuin isot tilaisuudet onnistuvat meillä. Teidän juhlahetkenne tekevät täydelliseksi paitsi huolehtivainen palvelu ja tilavat puitteet, myös erityisesti mykistävät tunturialueen maisemat, jotka levittäytyvät silmänkantamattomiin Ravintola Puron (varattavissa sesongin ulkopuolella yksityiskäyttöön) ikkunoista. Vihkiminen onnistuu myös luonnonhelmassa, lähiympäristöstä löytyy aivan upeita paikkoja seremonialle.

Meillä on tilaa teille ja vieraillenne, majoituskapasiteetti on jopa 240 henkilöä kerralla. Merkkipäivät, perhejuhlat, pienet tai isot tilaisuudet, kesällä tai talvella – meillä onnistuu kaikki. Ota yhteyttä myyntipalveluun myyntipalvelu@pikkusyote.fi.

Räätälöimme juuri sinulle sopivan juhlapaketin

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan juhlapaketin niin tilojen kuin tarjottavien suhteen. Henkilökuntamme nauttivat iloisten juhlien järjestämisestä. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset juhlat Syötteen upeisiin maisemiin ja rauhalliseen tunnelmaan.

”Hääpäivämme oli todella upea ja hyvin sujuva. Pikku-Syötteen väki hoiti hommansa loistavasti! Olimme kaikin puolin tyytyväisiä. Lämmin kiitos myyntipalvelulle ja koko Hotelli Pikku-Syötteen väelle! 🙂 Ja kiitos myös kivasta yllätyksestä, jonka olitte järjestäneet meille hotellihuoneeseen!”

– Ella Kavalus, morsian, häät Pikku-Syötteellä syksy 2014