
REKRY – RAVINTOLA KOTVA
Pikku-Syöte on arktinen elämysmatkailukohde Suomen eteläisimmällä tunturialueella Syötteellä. Tarjoamme ainutlaatuisen asiakaskokemuksen yhdistämällä korkealaatuisen ja läsnäolevan asiakaspalvelun gastronomiaan, luontoelämyksiin ja designiin.
Ravintola Kotvassa suhtaudumme ruokaan ja juomaan rennolla otteella, mutta suurella intohimolla. Tekemään on lähdetty tinkimättä, hyvää meininkiä unohtamatta. Missionamme on luoda puitteet aidoille kohtaamisille ja pysyville muistoille.
AC-tarjoilija
Edellytämme:
* useamman vuoden työkokemusta AC-tarjoilusta
* kiinnostusta ja intohimoa gastronomiaan
* aitoa ja läsnäolevaa otetta asiakkaiden kohtaamiseen
* sujuvaa englannin kieltä
Katsomme eduksi:
* kiinnostuksen ja osaaminen viineistä ja cocktaileista
Breku- & lounaskokki
Edellytämme:
* useamman vuoden työkokemusta alalta
* paineensietokykyä
* riittävää kielitaitoa kommunikointiin – keittiön työkielenä on englanti
Katsomme eduksi:
* kiinnostuksen ja osaamisen leipomisesta, erityisesti leivästä
* työkokemuksen hotellikeittiöstä
Hakuaika:
Hakuaika 30.09.2025 asti. Täytämme roolit heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kausityösuhteemme alkavat porrastetusti joulukuussa ja jatkuvat pääsiäiseen. Breku- ja lounaskokin työsuhde alkaa marraskuun alussa ja jatkuu toukokuun loppuun.
Vastaanotamme hakemuksia osoitteeseen jobs@pikkusyote.fi.