Slide

Joukossa hyvä fiilis tiivistyy

Meillä saa relata, heittää hupparin päälle ja villasukat jalkaan. Luistella sukat viuhuen käytävillä, kokeilla porukalla uusia jänniä lajeja ja löytää uutta rohkeutta. Ylittää itsensä kannustuksen saattelemana.

Nuorisokeskus ja leirit

 

Pikku-Syöte on yksi Suomen yhdeksästä opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymistä nuorisokeskuksista. Tämä tarkoittaa sitä, että myös tilamme ja aktiviteettimme on suunniteltu erityisesti lasten ja nuorten tarpeisiin. Meillä järjestyvät niin leirikoulut, luokkaretket, rippileirit, järjestöjen leirit, kesäleirit, urheiluseurojen leirit kuin sporttipäivätkin jo yli 20 vuoden kokemuksella!

Vahvuutemme on se tunne joka välittyy, kun saavutte henkeäsalpaavan luonnon keskelle hymyilevien ohjaajiemme seuraan. Se fiilis, kun istutte yhdessä iltanuotiolla liekkien loimutessa ja kertaatte päivän kokemuksia ilon läikkyessä. Tätä kaikkea, ja paljon muuta, tarjoaa hyvän fiiliksen leirimme!

Tiesithän, että käyttämällä nuorisokeskuksen palveluja tuet lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä.

 

Tutustu leiritoimintaamme

Pikku-Syötteen leiripalvelut kolmella sanalla

Rento

Turvallinen

Elämyksellinen

Rento ja kompakti meininki

Meillä kaikki on sopivan lähellä. Luonto levittäytyy jalkojen juuresta silmänkantamattomiin tarjoten ihanteelliset puitteet retkeilylle ja aktiviteeteille. Alueen turvallisuus, kompaktius ja kodikkuus tekevät kohteesta erinomaisen juuri leiritoiminnalle. Hotellissamme leiriläiset punkkaavat saman käytävän varrella ja vatsat saa täyteen hotellin ravintolan maittavilla appeilla. Kaikki vastaanotosta siivoojiin ja ohjaajiin moikkaavat tuttavallisesti jo ovella.

Joukossa hyvä fiilis tiivistyy

Kaikkea jännityksestä ilon kiljahduksiin koetaan elämystemme parissa, oli se sitten ensimmäinen kerta seinäkiipeilyssä tai vaikkapa jousiammunnassa. Elämykset on suunniteltu kaikille sopiviksi, mukavaan yhdessäoloon, ryhmäytymiseen ja positiiviseen tsemppihenkeen kannustaviksi. Täällä viihtyy monenlaiset porukat, niin ala- kuin yläkoululuokat ja rippi- ja urheiluleiriläiset.

Pikku-Syöte tarjoaa monipuolista ohjelmaa vuoden ympäri,
lue lisää: