Slide

Pyöräily- ja vaellusreitit

Vaaran valloitus pyörän satulalta

Pyörän päällä pidempikin matka taittuu mukavasti. Lähiluonnon lisäksi polkuja ja reittejä poljettavaksi löytyy satoja kilometrejä, ja korkeuserojakin sen verran, että hikikarpalot saa nousemaan pintaan.

Pikku-Syöte sijaitsee Suomen eteläisimmällä tunturialueella ja on maantieteellisesti vaara, joka tarjoaa upeita mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. Pyöräilemällä pääset haastaviinkin maastoihin sekä nousemaan korkeille rinteille. Valinta riippuu sinusta ja fiiliksestäsi.

Syötteen alueelta löytyy monentasoisia reittejä niin maastopyöräilyyn kuin retkipyöräilyynkin.

Katso lisätietoja ja reittikuvaukset

Vuokraa meiltä Fatbike!

Koe Syötteen upea, monipuolinen tunturiluonto Fatbiken selästä. Meiltä voit vuokrata läskipyörän, jonka leveillä maastorenkailla kesytät haastavammatkin maastoreitit. Pyörän mukaan saat kypärän ja lukon sekä käyttöopastuksen. Meiltä saat pyörän, oli sitten retkesi nopea pyrähdys tai useamman päivän polkaisu. Tarjolla on myös sähköpyöriä!

Pyörien määrä on rajallinen, joten ennakkovaraus kannattaa tehdä hotellin vastaanottoon. Näin varmistamme sinulle oikean kokoisen pyörän.

HINNASTO

Fatbike-maastopyörät

Hotellissa majoittuville asiakkaillemme vuokrattavat fatbiket. Sisältää kypärän, lukon ja käyttöopastuksen. Pyörien varaus ja nouto hotellin vastaanotosta/varastosta respa@pikkusyote.fi, p. 08 815 4000

2 tuntia
30 €
4 tuntia
35 €
8 tuntia
40 €
24 tuntia
60 €
2 vrk
100 €
3 vrk
135 €
4 vrk
170 €
5 vrk
200 €
6 vrk
230 €
7 vrk
250 €