Slide

Olet viihtymisvaarassa!

Maantieteellisesti olemme vaara, joten voimme leikkisästi sanoa niin. Hauskuus jatkuu sanaleikeistä itse aktiviteetteihin, joita tarjoamme runsain mitoin lähiluonnossa ja sisätiloissa.

Tekemistä

Olitpa sitten omatoimimatkailija tai isomman porukan vetäjä, palvelumme kattaa monenlaiset tarpeet. Sesongilla on käytössä viikko-ohjelma, jonka elämykset on varattavissa kaikille. Lisäksi voit valita ohjattuja aktiviteetteja, jotka räätälöidään juuri teidän ryhmällenne sopiviksi.

Pikku-Syötteen aktiviteeteista löytyy tekemistä ja kokemista löytyy niin hurjapäille esimerkiksi kalliokiipeilyn muodossa kuin jousiammunnasta kiinnostuneillekin joko ulkona tai Syötesalissa.

Aktiviteetit ovat pääosin tarjolla ryhmille mutta sesonkiaikoina niihin voi tutustua myös viikko-ohjelmien mukaan. Tutustu lisää aktiviteetteihin alla ja voimassa oleviin viikko-ohjelmiin.

Kokousryhmille räätälöidään aina toiveidenmukainen paketti aktiviteettitarjonnasta. Asiakkaat voivat valita niin ohjattuja aktiviteetteja kuin omatoimista harrastetoimintaa tai ryhmätehtäviä.

Aktiviteetit

Monipuolisesta aktiveettivalikoimastamme löytyy jokaiselle mukavaa tekemistä.

LUE LISÄÄ
Nuoret nauttivat talvella ulkoilusta Pikku-Syötteellä

Ladut ja hiihto

Maastohiihtoladut tarjoavat leppoisaa retkeilyä tai vaativaa treeniä.

LUE LISÄÄ

Pyöräily- ja vaellusreitit

Syötteen alueelta löytyy monentasoisia reittejä maastopyöräilyn harrastajille ja vaeltajille.

LUE LISÄÄ

Katso mitä meillä tapahtuu!

Pikku-Syötteellä järjestetään mukavia koko perheen tapahtumia.

TAPAHTUMAKALENTERI

Pikku-Syötteellä järjestetään mukavia koko perheen tapahtumia kaikkina vuodenaikoina.

Tapahtumakalenteri