Slide
Tulo
Lähtö
Huoneet ja vieraat
huone aikuinen lasta
Aikuisia
-
1
+
Lapsia
-
0
+
Varauskoodi
Hae huoneet

Huoneet

Hotelli Pikku-Syötteen sviitti

Comfort Sviitti ja perhehuoneet

Upeat Syötteen maisemaa mukaillen sisustetut sviittimme ja perhehuoneemme tarjoavat rentouttavaa oleskelua ja makoisat unet touhukkaan päivän päätteeksi.

Pikku-Syötteen sviitti ja perhehuoneet on uudistettu vuonna 2018. Sviitissä on parivuode ja vuodesohva, perhehuoneissa erilliset vuoteet, kerrossänky ja vuodesohva. Molemmissa huonetyypeissä on sauna ja  keittonurkkaus, jossa on jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja keittolevy. Viihtyisissä, luonnonsävyillä sisustetuissa huoneissa on myös oleskelutila ja kuivauskaappi.  

Hotelli Pikku-Syötteen Superior-huone

Comfort Sauna / Comfort Poreamme

Kahden hengen Comfort –huoneissamme on sauna tai poreamme. Kun haluat nauttia mahtavasta tunturimaisemasta, on valintasi huone näköalalla.

Comfort –huoneemme ovat avaria ja valoisia kahden hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv, kirjoituspöytä sekä kylpyhuone, jossa sauna tai poreamme. Tunturin puoleisista huoneista avautuu lisäksi upea tunturimaisema. Huoneisiin mahtuu 2 lisävuodetta ja niissä on laminaattilattia. 

Saatavilla on myös lemmikeille soveltuvia Comfort –huoneita. Lemmikit yöpyvät yhden yön hintaan 20 € /lemmikki ja useamman yön hintaan 10 € /lemmikki/yö. Pyydämme ilmoittamaan lemmikistä etukäteen.

Hotelli Pikku-Syötteen Standard-huone

Standard / Standard Sauna / Standard Parvi

Standard –huoneemme ovat tilavia 2-4 –hengen huoneita, joissa on erilliset vuoteet, tv ja kirjoituspöytä. Osassa on sauna ja parvellisiin mahtuu mukavasti isompikin seurue (4 hlöä)

Standard -huoneemme ovat tilavia kahden hengen huoneita. Osa huoneista on parvellisia sekä saunallisia. Standard-huoneita on myös perheille soveltuvia 2-4 henkilön majoittamiseen, lisäksi löytyy esteettömiä huoneita. Avarat ja valoisat huoneet ovat varusteltu televisiolla sekä kirjoituspöydällä, ja huoneissa on lisäksi hyvin säilytystilaa. Huoneissa on kokolattiamatto.

Hotelli Pikku-Syötteen Economy-huone

Economy Parvi / Economy Kerrossänky

Parvi- ja kerrossänkyhuoneita joissa majoittuu isompikin joukkue.

Tilavissa 4-hengen Economy –huoneissamme on joko parvi tai kaksi kerrossänkyä. Kaikissa Economy –huoneissa on oma kylpyhuone, osassa myös tv.  

Saatavilla on myös lemmikeille soveltuvia Economy –huoneita. Lemmikit yöpyvät yhden yön hintaan 20 € /lemmikki ja useamman yön hintaan 10 € /lemmikki/yö. Pyydämme ilmoittamaan lemmikistä etukäteen.