Leirikoulut ja muut lasten ja nuorten leirit

Leirikouluja on järjestetty Pikku-Syötteellä jo yli 20-vuoden ajan.

Suosituissa leirikouluissamme toiminta keskittyy ulkoiluun ja luontoon. Syötteen alue kansallispuistoineen tarjoaa upeat puitteet retkeilyyn ja erilaisille aktiviteeteille kaikkina vuodenaikoina. Aktiviteettivalikoimamme on laaja, ja jokaiselle ryhmälle löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja. Ikimuistoisin leirikouluohjelma suunnitellaan oppilaslähtöisesti. Kun ohjelman suunnitteluun on itse saanut vaikuttaa, oppilaat sitoutuvat siihen parhaiten.

Aktiviteetteja on valittavana eri teemoista: mm. luonto, liikunta, taide, sosiaaliset taidot, ympäristötaide tai eräseikkailu. Ammattitaitoiset ja kokeneet nuorisotyöntekijät toimivat leiriohjaajina ja pitävät huolen, että jokainen leirikoulu on onnistunut elämys. Leirikoulut on suunniteltu pääasiassa 3. – 7. luokkalaisille oppilaille mutta leirikouluja voidaan tarvittaessa räätälöidä ihan millaiseen tarpeeseen tahansa.

Lisäksi leirikoulun sisältöä voi rakentaa sosiaalisen vahvistamisen työkalupakkia hyödyntäen. Työkalupakki tarjoaa avaimia koululaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Työkalupakista voi leirikouun ohjelmaan valita  esimerkiksi omiin tunteisiin, vahvuuksiin, taitoihin tai koulukiusaamiseen liittyviä kokonaisuuksia.

Ota yhteyttä rohkeasti yhteyttä! Vietetään yhdessä ikimuistoinen leirikoulu Pikku-Syötteellä!

Katso sydäntalven leirikoulutarjous

Pyydä tarjousTilaa esittely!

Tulemme mielellämme esittelemään Pikku-Syötteen leirikoulua opettajanhuoneisiinne. Esittelyssä saatte koulullenne tietopaketin sekä esittelymateriaalin Pikku-Syötteen leirikouluista ja sen monista mahdollisuuksista. Mikä aika teidän koulullenne sopisi parhaiten?

Iloisin yhteistyöterveisin,

Anne Brandt
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 363 0999
anne.brandt@pikkusyote.fi

Kaisu Tuohiluoto
Nuorisotyön päällikkö
+358 44 786 1610
kaisu.tuohiluoto@pikkusyote.fi