Leirikoulua ei aina tarvitse ajoittaa perinteisiin aikoihin keväthangille tai syksylle, sillä muinakin aikoina leirikoulun yksi tärkeimmistä anneista, ryhmäytyminen, onnistuu mainiosti. Miksi ette lopettaisi lukuvuotta tai aloittaisi uutta mukavan yhteisen tekemisen kautta, samalla hioen ryhmää yhteen?

Leirikoulujen järjestäminen on meille tuttua jo parinkymmenen vuoden ajalta. Tunnemme leiriläisten tarpeet ja haluamme, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon. Leirikoulumme tukevat perusopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamista. Pedagogisissa leirikouluissa ryhmät voivat muun muassa ratkoa haasteita yhdessä ja saavat itseluottamusta elämysten lomassa vaikkapa melomalla tai kiipeämällä. Samalla se antaa opettajalle loistavan tilaisuuden tutustua oppilaisiinsa paremmin aivan uudessa ympäristössä.

Leirikoulu tukee erinomaisesti opetusta ja antaa vaihtelua koulutyöhön. Parhaimmillaan leirikoulu tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä lisäten opiskelumotivaatiota ja kohottaen luokkahenkeä.

Toimintamme keskuksena siintää Pikku-Syötteen huipulla sijaitseva hotellimme, joka on kuin koti leirin ajan. Majoitus, ruokailu ja sisäaktiviteetit löytyvät kaikki saman katon alta kätevästi. Aktiviteettivaihtoehtoja on tarjolla runsaasti aina sisäseinäkiipeilystä jousiammuntaan ja ulkoiluun.

Ole yhteydessä, niin katsotaan juuri teidän ryhmällenne mieluisimpia ohjelmavaihtoehtoja, joista oppilaat innostuvat jo ennen reissua.

HUOM! Kohonneista matkakustannuksista huolimatta haluamme edelleen mahdollistaa elämyksiä lapsille ja nuorille. Tämän vuoksi kompensoimme nousseita hintoja laskemalla leirikoulupakettien hintaa. Lisäksi tarjoamme leirikouluaktiviteetit puoleen hintaan! *

Valoisan ajan leirikoulutarjous

Hinta: 49 € /henkilö/vrk (norm. 59 € /hlö/vrk)
Voimassa viikot 16 – 22 ja 33-43 / 2023 (17.4. – 2.6.2023 ja 14.8. – 31.10.2023)

Hintaan sisältyy:

  • majoitus (2-4 hengen huone)
  • täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen, iltapala)

Huom! Joka 17. osallistuja pääsee leirille maksutta!
Tarjous voimassa vain uusiin varauksiin.

*Aktiviteettitarjous:

  • kaikki leiriaktiviteetit puoleen hintaan.

Lisätiedot ja varaukset

Puhelin

08 815 4100

Sähköposti

myyntipalvelu@pikkusyote.fi