Hotelli Pikku-Syöte


Hotelli Pikku-Syötteellä on hotellihuoneita yhteensä 82 kpl ja majoitustilaa löytyy yhteensä jopa 250 henkilölle. Economy-, standard- ja superior – huonetyypeistämme löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiselle matkailijalle.

Hotellin ovelta on suora pääsy Pikku-Syötteen rinteisiin. Hotellilla on myös langaton internet, saunat ja kuntosali aina maksutta asiakkaan käytössä.

Ravintola Puro palvelee asiakkaita aamiaisesta iltapalaan ja Caravan-alue on käytössä ympäri vuoden.

Huomioithan, että meille voit tuoda myös lemmikin mukanasi. Kysy lisää!Hotelli Pikku-Syöte, Superior, Nuorisokeskus, Syöte

Superior –huoneet

2 hh huoneita ja jokaisesta huoneesta löytyy sauna tai poreamme. Osa huoneista on yhdistettävissä tilavaksi sviitiksi ja lähes kaikista huoneista on upeat näkymät Syötteen alueen tunturimaisemiin. Superior huoneisiin mahtuu majoittumaan lisävuoteella max. 4 henkilöä.

 

Pyydä tarjous

Hotelli Pikku-Syöte, Standard, Nuorisokeskus, Syöte

Standard –huoneet

Perusvarustelun lisäksi osasta huoneita terassi. Osa huoneista on parvellisia sekä saunallisia. Standard huoneita on myös perheille soveltuvia 2-4 henkilön majoittamiseen, lisäksi löytyy esteettömiä huoneita. Muutama huone myös minikeittiöllä sekä kuivauskaapilla ja osa huoneista voidaan yhdistää ns. kombihuoneeksi väliovella.

 

Pyydä tarjous


Hotelli Pikku-Syöte, Economy, Nuorisokeskus, Syöte

Economy Plus – huoneet

Perusvarusteltuja parvihuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Kaikki sängyt ovat normaalisänkyjä, 2 sänkyä alhaalla ja 2 sänkyä parvella. Perheille sopivia huoneita.

 

Pyydä tarjous

Hotelli Pikku-Syöte, Economy, Nuorisokeskus, Syöte

Economy –huoneet

Perusvarusteltuja economy-parvi- sekä kerrossänkyhuoneita, jotka soveltuvat 2-4 henkilön majoitukseen. Soveltuu hyvin leirimajoittujille.

 

Pyydä tarjous